VectorLinux

General Announcements => VL package news and Updates => Topic started by: toothandnail on December 05, 2010, 02:43:57 pm

Title: Repo problems fixed???
Post by: toothandnail on December 05, 2010, 02:43:57 pm
I think I may have found the reason for the problems we've been having with repo updates. Not exactly guaranteed, but I've just been able to go through all the areas and update them without any failures. Hopefully I've got the answer, but, either way, there are some updates available for the first time in quite a while. They're also important, since all of the ones that have just gone up are security related.

As well as the Firefox and Seamonkey updates, there are language packs for them as well. I'm now going to try adding a few new packages and see if the updates work this time......

More later.

Paul.
Title: Re: Repo problems fixed???
Post by: sledgehammer on December 05, 2010, 07:38:11 pm
Great! 

Thanks much.

John
Title: Re: Repo problems fixed???
Post by: stretchedthin on December 05, 2010, 08:11:50 pm
Great news! 
Title: Re: Repo problems fixed???
Post by: GrannyGeek on December 05, 2010, 10:15:35 pm
My fingers are crossed. Thanks for your efforts.
--GrannyGeek
Title: Re: Repo problems fixed???
Post by: kc1di on December 06, 2010, 02:02:08 pm
Thanks Paul for all you efforts. 
Haven't had a chance to package lately but will try soon.
Dave  :)
Title: Re: Repo problems fixed???
Post by: toothandnail on December 07, 2010, 02:39:05 pm
So far, so good. I've been able to add a few packages and move a few around, not had any failures in updates.

:) I'm keeping my fingers firmly crossed.......

Paul.