VectorLinux
September 16, 2014, 01:04:28 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
VL6.0 Deluxe Installation Hitch Martin109 8 1953 Last post May 23, 2011, 07:52:23 pm
by roarde
STRANGE BEHAVIOR of VL SOHO- need help theblackpig 0 550 Last post May 20, 2011, 09:12:05 am
by theblackpig
Cannot Run VectorLinux CD theblackpig 1 729 Last post May 18, 2011, 12:29:52 pm
by M0E-lnx
Update Software SOLVED theblackpig 2 790 Last post May 18, 2011, 10:02:04 am
by theblackpig
Install of KDE classic from Live and Install fails to install kernel / Initrd joeham 1 939 Last post April 25, 2011, 03:11:31 am
by nightflier
[SOLVED] How to install packages manually? « 1 2 » ngahbesola 16 4835 Last post April 23, 2011, 10:56:30 pm
by ngahbesola
Vector 7 beta 2 after install error. Plz advice SOLVED Ellement 0 1109 Last post April 11, 2011, 06:47:36 am
by Ellement
heimdal-1.4 on VL7 hata_ph 0 926 Last post April 06, 2011, 06:45:42 pm
by hata_ph
can't get any version to work Emrys 5 2528 Last post April 04, 2011, 03:45:03 am
by nightflier
vl 7.0 corallino 1 1156 Last post March 28, 2011, 08:41:33 am
by stretchedthin
vl 7.0 and openoffice corallino 6 2148 Last post March 28, 2011, 08:34:55 am
by stretchedthin
I hope i can install and run vector johnnybevo 3 1830 Last post March 27, 2011, 04:25:06 pm
by Andy Price
vpackager and skype corallino 9 3776 Last post March 11, 2011, 10:54:47 am
by corallino
Installing 7.0 to hdb and booting from hda - lilo? fogpipe 9 3042 Last post March 11, 2011, 01:27:28 am
by fogpipe
VL 7.0 beta OHH YEAH BABY! fogpipe 0 897 Last post March 10, 2011, 09:57:44 pm
by fogpipe
xfce 4.6b InTheWoods 0 866 Last post March 02, 2011, 06:47:56 am
by InTheWoods
Cannot get VL SOHO 6 to open « 1 2 » Pet3M0ss 17 4910 Last post March 01, 2011, 10:16:35 pm
by rm-r
[SOLVED] removing LILO from BOOT SECTOR « 1 2 » icedtea 26 4574 Last post February 25, 2011, 03:43:30 pm
by rm-r
VL Newbie---Community Repo and packages Qn vikram 3 766 Last post February 24, 2011, 09:32:29 pm
by rm-r
SOLVED: VL 6.0 standard installed.. BUT stops on boot icedtea 2 1502 Last post February 22, 2011, 04:56:11 am
by icedtea
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!