VectorLinux
December 21, 2014, 03:32:32 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 [2] 3 4 ... 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
Vector 7.0 SOHO Can't Install Canuck 0 684 Last post July 14, 2012, 04:03:48 pm
by Canuck
v7 - migration desktop & keyboard issues yac 1 696 Last post December 26, 2011, 03:52:36 pm
by yac
Dead repository mirror. pierce.jason 0 706 Last post February 16, 2011, 02:30:33 pm
by pierce.jason
Firefox update Murdock 1 706 Last post September 27, 2010, 07:30:29 am
by roarde
Installing on an Encrypted Volume (VL 7) jjthomas 1 710 Last post January 09, 2012, 12:46:31 pm
by pierce.jason
samba package doesn't exist in "extra" repo [WORKAROUND] GJones 1 716 Last post May 05, 2013, 10:55:54 am
by roarde
Installing new drivers or hardware without internet connection costarica 6 721 Last post October 07, 2014, 12:05:25 am
by costarica
SOHO will not install daemonhunter743 0 725 Last post October 31, 2010, 05:02:32 am
by daemonhunter743
Interesting Installer - Review on Ars Technica niiler 1 734 Last post October 21, 2010, 05:38:18 am
by M0E-lnx
Install may 'loose' swap alneumann 0 739 Last post November 19, 2009, 04:14:26 pm
by alneumann
Installing Vector from USB stick webmouse 3 745 Last post October 04, 2014, 05:31:28 am
by costarica
Bug in VL 7 Light (IceWM version light) [SOLVED] macondo 1 745 Last post July 03, 2012, 05:59:50 pm
by macondo
VL64 installation struggle: Keyboard(s) not working UserError 0 748 Last post January 30, 2013, 04:06:55 am
by UserError
HOWTO: Upgrade VL Check List solex 2 755 Last post July 25, 2010, 04:26:34 am
by nightflier
Running VL (6.0 KDE classic) on Intel Atom 330 nj_jak 1 756 Last post April 26, 2010, 04:26:48 pm
by hata_ph
No User added during install...[SOLVED] Cariboo 2 760 Last post March 06, 2010, 08:54:50 am
by Cariboo
mesa 7.2 missing? kidd 0 768 Last post December 06, 2009, 05:59:53 pm
by kidd
Install on T42s: one works, one fails - hardware fault? pongping 2 776 Last post April 12, 2012, 10:22:12 am
by M0E-lnx
VL7 Live install 'shoes' ericwwheeler 0 777 Last post April 12, 2012, 07:25:29 pm
by ericwwheeler
help on compile error xorg 1.6 marduk 0 781 Last post April 25, 2010, 08:49:01 pm
by marduk
Pages: 1 [2] 3 4 ... 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!