VectorLinux
October 30, 2014, 02:39:32 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
difficulty installing slapt-get and update-notifier in alpha2 wcs 0 2476 Last post September 23, 2008, 02:04:29 am
by wcs
Installation of lilo fails third_day 0 1067 Last post May 04, 2009, 03:49:15 pm
by third_day
Lilo problem vlesperanza 0 963 Last post June 25, 2009, 11:56:26 am
by vlesperanza
installation freeze blitzvan 0 843 Last post June 30, 2009, 12:02:30 am
by blitzvan
K3B - Malformed URL -- (solved) retired1af 0 1896 Last post December 23, 2007, 07:55:26 am
by retired1af
help on compile error xorg 1.6 marduk 0 756 Last post April 25, 2010, 08:49:01 pm
by marduk
IVL 6.0 Standard Final does not boot after successfull instalation vvucic 0 784 Last post March 27, 2010, 06:34:36 am
by vvucic
Permission Denied. - solved (hopefully) tete 0 1439 Last post January 09, 2010, 08:19:21 am
by tete
Having issues trying to install Vector 5.8 SOHO final to Dell 2550. Jim_B 0 1024 Last post December 30, 2007, 02:07:22 am
by Jim_B
Problems with WINE install chuck 0 960 Last post December 19, 2009, 07:41:50 am
by chuck
mesa 7.2 missing? kidd 0 741 Last post December 06, 2009, 05:59:53 pm
by kidd
Install failed. dima 0 878 Last post November 25, 2009, 03:14:55 am
by dima
Install may 'loose' swap alneumann 0 714 Last post November 19, 2009, 04:14:26 pm
by alneumann
vl 5.9 light gslapt could not connect to server disable and continue anyway? deepsix 0 661 Last post November 15, 2009, 08:14:20 am
by deepsix
Solved Vector 6.0 stalls on starting wicd daemon frank56 0 968 Last post October 31, 2009, 11:04:18 am
by frank56
Installing VL in a virtual machine toothandnail 0 1056 Last post July 15, 2008, 10:56:02 pm
by toothandnail
7.1 Installation CMAR606 0 330 Last post April 15, 2014, 02:10:58 pm
by CMAR606
minitube 2.0 sledgehammer 0 608 Last post March 25, 2013, 06:45:07 am
by sledgehammer
VL64 installation struggle: Keyboard(s) not working UserError 0 709 Last post January 30, 2013, 04:06:55 am
by UserError
Installing VL on an encrypted disk. zero27esc 0 604 Last post June 07, 2012, 02:33:33 am
by zero27esc
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!