VectorLinux
December 20, 2014, 03:23:17 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
Light or Standard « 1 2 » astro4travel 18 3441 Last post February 22, 2009, 07:39:58 pm
by GrannyGeek
Strange Update « 1 2 » Pita 18 3619 Last post August 01, 2009, 01:20:56 pm
by toothandnail
[ SOLVED ] Vector Linux 7.0 won't install. « 1 2 » Locator 18 2056 Last post May 15, 2014, 11:07:58 am
by Locator
Ways of doing a "from hard drive install" of downloaded .iso's « 1 2 » Getrb 18 3555 Last post December 31, 2013, 07:10:11 pm
by overthere
VL 7.0 Light installer doesn't boot on old computer « 1 2 » ormu 18 11884 Last post December 17, 2014, 01:01:04 pm
by ormu
LIVE 5.9 Install failure « 1 2 » castalla2007 18 3664 Last post January 04, 2008, 07:09:35 pm
by castalla2007
install failure on gateway solo 1450 « 1 2 » smelm0 17 2546 Last post November 21, 2010, 02:21:26 pm
by newt
how do I set toshset? (SOLVED-with 6.0 KDE Classic) « 1 2 » sledgehammer 17 4976 Last post July 29, 2010, 08:01:51 pm
by haywire
IM GIVING UP....... « 1 2 » CMAR606 17 1604 Last post April 15, 2014, 09:28:59 pm
by sledgehammer
lenovo N586 Ideapad questions « 1 2 » sledgehammer 17 7057 Last post October 17, 2012, 12:09:13 pm
by sledgehammer
Cannot get VL SOHO 6 to open « 1 2 » Pet3M0ss 17 5327 Last post March 01, 2011, 10:16:35 pm
by rm-r
a second newbie question: usb wifi stick « 1 2 » fillemon 17 5681 Last post May 22, 2008, 11:42:22 am
by exeterdad
vlinstall.iso « 1 2 » Irritated 17 3250 Last post March 11, 2009, 07:00:04 pm
by nightflier
Updating wants to install packages! « 1 2 » silver007 17 4303 Last post September 30, 2007, 04:54:24 am
by exeterdad
"Missing Operating System" error « 1 2 » Boomerian 17 3434 Last post April 30, 2010, 10:41:42 pm
by GrannyGeek
Installation Problems « 1 2 » The Midnight Coder 16 3648 Last post June 30, 2008, 06:17:25 am
by The Midnight Coder
Can no longer print after CUPS update « 1 2 » edward 16 3739 Last post September 17, 2008, 07:17:05 pm
by caitlyn
All 6.0 SOHO's boot slow « 1 2 » MO9013 16 5737 Last post January 28, 2011, 06:03:17 am
by MO9013
VL Light 6.0 GUI / windows no graphics « 1 2 » leok 16 4657 Last post December 14, 2009, 10:56:26 am
by nightflier
NTFS Hard disks Unidentified « 1 2 » sa3atsky 16 4162 Last post August 10, 2007, 09:23:24 am
by MikeCindi
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!