VectorLinux
November 23, 2014, 12:59:56 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
Vector Linux 7 Live Installation xcracker90 2 3400 Last post January 23, 2012, 08:03:52 pm
by stretchedthin
VL7.0-STD-GOLD installation: Keyboard & patrtitioning issues d_s 1 1029 Last post February 07, 2012, 07:28:08 pm
by GoodDevil
KDE apps won't install with brand new VL7 install simon5and3 4 920 Last post February 08, 2012, 05:13:37 pm
by hata_ph
vector 6 or vector 7 danthemannewtolinux 0 584 Last post February 20, 2012, 04:48:24 am
by danthemannewtolinux
lilo install fail(solved) danthemannewtolinux 0 813 Last post February 26, 2012, 08:20:14 am
by danthemannewtolinux
Problem with wireless keyboard & mouse laj 0 624 Last post March 01, 2012, 02:42:33 am
by laj
Could not find ramdisk image: /isolinux/init.gz ( FAKE ISO FILE) real 2 1606 Last post March 01, 2012, 09:58:01 am
by real
swap size(solved) danthemannewtolinux 2 790 Last post March 04, 2012, 11:05:07 am
by danthemannewtolinux
changing to lxde desktop(solved) danthemannewtolinux 3 1591 Last post March 05, 2012, 11:42:24 am
by Herpy
New LILO version needed for recent kernel compatibilty « 1 2 » TLM 27 5702 Last post March 25, 2012, 08:00:20 am
by nightflier
Nouveau video driver nightflier 2 1382 Last post March 25, 2012, 07:07:48 pm
by caitlyn
Weird Cursor on New install of 7.0 (Solved!) wmichaelb 5 1012 Last post March 26, 2012, 04:29:08 pm
by caitlyn
Time Set on V 7.0 Solved wmichaelb 1 1741 Last post March 27, 2012, 12:25:21 pm
by stretchedthin
Startup in VL 7 for CUPS and GKrellm2 (Solved) wmichaelb 3 923 Last post March 29, 2012, 02:45:20 pm
by wmichaelb
[solved] issues with last upgrade after install of VL-7.0 MarkGrieveson 4 1129 Last post March 30, 2012, 04:23:17 pm
by MarkGrieveson
[solved] Thunderbird localization (either en-CA or en-GB) MarkGrieveson 2 1476 Last post April 01, 2012, 05:47:47 pm
by hata_ph
installation failure rkonrad 3 1159 Last post April 02, 2012, 03:48:04 pm
by pierce.jason
upgrade to alsa 1.0.25 maspai 1 1783 Last post April 10, 2012, 06:32:30 am
by uelsk8s
Install on T42s: one works, one fails - hardware fault? pongping 2 750 Last post April 12, 2012, 10:22:12 am
by M0E-lnx
VL7 Live install 'shoes' ericwwheeler 0 767 Last post April 12, 2012, 07:25:29 pm
by ericwwheeler
Pages: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!