VectorLinux
August 29, 2014, 05:58:28 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
Issue when starting the installation Shjinta 1 808 Last post September 28, 2009, 03:05:44 pm
by newt
Bootloder not installed bazz 1 1413 Last post May 05, 2008, 02:45:47 am
by kc1di
5.9 iso won't boot on Thinkpad jensend 1 1686 Last post December 24, 2007, 02:06:40 pm
by jensend
nVidia legacy driver build fails manwithaplan 1 1049 Last post January 17, 2009, 09:02:15 am
by uelsk8s
VL as triple boot on MSI Wind fox 1 921 Last post May 04, 2009, 05:05:28 am
by M0E-lnx
upgrade to alsa 1.0.25 maspai 1 1621 Last post April 10, 2012, 06:32:30 am
by uelsk8s
Perferred File System for VL 5.8 Woody_in_MN 1 1106 Last post December 15, 2007, 08:46:35 am
by newt
Running VL (6.0 KDE classic) on Intel Atom 330 nj_jak 1 643 Last post April 26, 2010, 04:26:48 pm
by hata_ph
VL 5.9 Problem with Old Laptop raymac46 1 1202 Last post December 25, 2007, 07:08:50 am
by bigpaws
Machine w/SCSI HD -- Installs but won't boot? DaveL60 1 956 Last post December 30, 2007, 06:46:18 pm
by uelsk8s
slackmatic- anyone heard of or used this? bad_gui 1 1035 Last post February 21, 2008, 05:47:28 am
by M0E-lnx
vinstall-iso - gunzip doesn't like initrd.img michael 1 1093 Last post May 21, 2008, 05:31:16 am
by uelsk8s
Video Problems with VL 6.0 RC3 Ewald 1 801 Last post January 18, 2009, 03:13:16 pm
by caitlyn
Adobe flashplayer update for 5.91 SOHO TLM 1 1053 Last post July 04, 2009, 11:58:36 pm
by stretchedthin
How to install gnome on VL 5.9 std wahfun 1 1029 Last post January 08, 2009, 08:56:17 am
by lagagnon
[HELP] Trouble during the Installation PJF 1 1031 Last post December 29, 2007, 10:19:16 am
by uelsk8s
VL64 installation struggle: Keyboard(s) not working UserError 0 628 Last post January 30, 2013, 04:06:55 am
by UserError
Vector 7 beta 2 after install error. Plz advice SOLVED Ellement 0 1100 Last post April 11, 2011, 06:47:36 am
by Ellement
[SOLVED] no splash for GRUB after update VL 5.8 SOHO final vvucic 0 1855 Last post June 10, 2007, 01:51:16 pm
by vvucic
ide-floppy driver newide problem. frak 0 1466 Last post July 15, 2007, 05:46:42 pm
by frak
Pages: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!