VectorLinux
October 24, 2014, 06:35:41 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
Installation Partitioning Glitch Workaround dag 0 865 Last post November 30, 2012, 06:56:11 pm
by dag
(Solved) gslapt http error overthere 7 1173 Last post December 01, 2012, 04:03:15 pm
by stretchedthin
install VL7.4 std gold over Mint14 jaycee 6 1293 Last post December 02, 2012, 03:00:09 pm
by overthere
[SOLVED] New VL7.0 install not seen in dual boot Trio3b 2 778 Last post December 06, 2012, 03:08:46 pm
by Trio3b
vl livecd boot parameters (for making a multi-OS usb pendrive) fbsduser 0 893 Last post December 11, 2012, 11:35:38 pm
by fbsduser
SOLVED Bad passwords StrayBit 2 731 Last post December 19, 2012, 06:00:47 am
by StrayBit
what is the root password ?? Seadevil 1 1712 Last post December 21, 2012, 08:59:20 am
by bigpaws
Installing Kodak drivers in Cups StrayBit 3 1128 Last post January 23, 2013, 10:45:48 am
by StrayBit
GRUB fail after boot option splash screen di98jgu 4 1796 Last post January 26, 2013, 01:25:37 am
by di98jgu
VL64 installation struggle: Keyboard(s) not working UserError 0 692 Last post January 30, 2013, 04:06:55 am
by UserError
Graphic card driver updates? Locator 1 781 Last post February 10, 2013, 05:35:15 pm
by ted_chou12
Are Vector installation CDs UEFI-aware? « 1 2 3 » varxx 32 6162 Last post February 13, 2013, 11:29:46 pm
by Dark Rider
samba4 ted_chou12 6 3078 Last post February 15, 2013, 04:29:19 pm
by ted_chou12
Thunar sorting StrayBit 3 918 Last post February 16, 2013, 03:14:35 pm
by StrayBit
Vlocity install problem rkonrad 0 863 Last post February 18, 2013, 07:44:52 pm
by rkonrad
SLAPT-GET Package: telnet: "in.telnetd" in /usr/sbin is empty Rytz 5 1980 Last post March 06, 2013, 08:44:48 pm
by hata_ph
VL 7.0 SoHo update problems lopanrs 9 2195 Last post March 15, 2013, 07:35:36 am
by retired1af
minitube 2.0 sledgehammer 0 594 Last post March 25, 2013, 06:45:07 am
by sledgehammer
bluegriffon 1.62 update available sledgehammer 6 2472 Last post March 31, 2013, 09:31:38 am
by sledgehammer
samba package doesn't exist in "extra" repo [WORKAROUND] GJones 1 660 Last post May 05, 2013, 10:55:54 am
by roarde
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!