VectorLinux
September 21, 2014, 01:54:11 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
install failure on gateway solo 1450 « 1 2 » smelm0 17 2214 Last post November 21, 2010, 02:21:26 pm
by newt
VL 7.0 Light installer doesn't boot on old computer « 1 2 » ormu 17 9878 Last post February 01, 2014, 12:27:03 pm
by ormu
IM GIVING UP....... « 1 2 » CMAR606 17 1100 Last post April 15, 2014, 09:28:59 pm
by sledgehammer
how do I set toshset? (SOLVED-with 6.0 KDE Classic) « 1 2 » sledgehammer 17 4497 Last post July 29, 2010, 08:01:51 pm
by haywire
lenovo N586 Ideapad questions « 1 2 » sledgehammer 17 5880 Last post October 17, 2012, 12:09:13 pm
by sledgehammer
[ SOLVED ] Vector Linux 7.0 won't install. « 1 2 » Locator 18 1572 Last post May 15, 2014, 11:07:58 am
by Locator
LIVE 5.9 Install failure « 1 2 » castalla2007 18 3344 Last post January 04, 2008, 07:09:35 pm
by castalla2007
Ways of doing a "from hard drive install" of downloaded .iso's « 1 2 » Getrb 18 2931 Last post December 31, 2013, 07:10:11 pm
by overthere
Strange Update « 1 2 » Pita 18 3315 Last post August 01, 2009, 01:20:56 pm
by toothandnail
Light or Standard « 1 2 » astro4travel 18 3118 Last post February 22, 2009, 07:39:58 pm
by GrannyGeek
Problemas con el video en una laptop compac « 1 2 » hvtejada 19 5033 Last post October 07, 2008, 12:21:25 pm
by hvtejada
Vector Installer On A UFD? « 1 2 » gacl 19 4815 Last post August 22, 2007, 02:33:12 pm
by gacl
newbie: no swap « 1 2 » fillemon 20 4143 Last post May 17, 2008, 11:34:54 am
by fillemon
Why Lilo? « 1 2 » vinoman 20 4684 Last post June 14, 2008, 12:18:51 pm
by caitlyn
[Solved] Installer Not function Correctly on Latest SoHo Release « 1 2 » Starmage187 20 5288 Last post August 14, 2007, 07:26:41 am
by wirechief
[SOLVED] Need help installing VL using the direct iso method « 1 2 » XKT 20 3358 Last post March 10, 2009, 11:49:25 am
by XKT
Question about installation « 1 2 » Belegorm 20 3068 Last post February 17, 2009, 03:16:33 pm
by caitlyn
Installing Star Office « 1 2 » rbistolfi 20 5102 Last post September 03, 2008, 02:12:41 am
by sledgehammer
[Solved] VL freeze at "starting the system" screen « 1 2 » joel2007 21 3271 Last post May 28, 2010, 05:50:09 pm
by nightflier
Issue with vlliveinstaller ... [CLOSED] « 1 2 » Cariboo 21 6599 Last post March 01, 2009, 03:57:37 am
by Colonel Panic
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!