VectorLinux
January 31, 2015, 10:48:35 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
difficulty installing slapt-get and update-notifier in alpha2 wcs 0 2531 Last post September 23, 2008, 02:04:29 am
by wcs
Need help getting VLocity64 to set up Alsa. Locator 0 867 Last post July 16, 2014, 03:16:19 pm
by Locator
Dead repository mirror. pierce.jason 0 719 Last post February 16, 2011, 02:30:33 pm
by pierce.jason
set up Raid1... bujums 0 947 Last post April 15, 2009, 02:27:49 pm
by bujums
no boot after upgrade [solved. made new installation vl 6.0] Max.mk 0 629 Last post August 17, 2010, 11:23:39 am
by Max.mk
Lilo problem vlesperanza 0 1003 Last post June 25, 2009, 11:56:26 am
by vlesperanza
SOHO will not install daemonhunter743 0 742 Last post October 31, 2010, 05:02:32 am
by daemonhunter743
installation freeze blitzvan 0 881 Last post June 30, 2009, 12:02:30 am
by blitzvan
Error install wxPython-2.8.11.0--.txz for VL7 hata_ph 0 946 Last post February 18, 2011, 08:25:11 pm
by hata_ph
[SOLVED] no splash for GRUB after update VL 5.8 SOHO final vvucic 0 1966 Last post June 10, 2007, 01:51:16 pm
by vvucic
SOLVED: Boot sector of installed VL doesn't have a boot signature icedtea 0 923 Last post February 12, 2011, 07:53:31 pm
by icedtea
[SOLVED] KDe kdm manager problem vvucic 0 1357 Last post June 10, 2007, 01:52:46 pm
by vvucic
xfce 4.6b InTheWoods 0 945 Last post March 02, 2011, 06:47:56 am
by InTheWoods
VL 7.0 beta OHH YEAH BABY! fogpipe 0 975 Last post March 10, 2011, 09:57:44 pm
by fogpipe
vpackager and glib-2.18.3 scrambled_egg 0 1068 Last post January 15, 2009, 03:14:39 am
by scrambled_egg
MOVED: mounting LLL 0 1530 Last post May 30, 2007, 03:51:36 am
by LLL
Solved Vector 6.0 stalls on starting wicd daemon frank56 0 1011 Last post October 31, 2009, 11:04:18 am
by frank56
nforce2+ati9250agp mb tiring install experience vincent2 0 896 Last post March 12, 2009, 03:46:44 am
by vincent2
mesa 7.2 missing? kidd 0 795 Last post December 06, 2009, 05:59:53 pm
by kidd
Grub/kernel issue: ATA/SATA confusion d_s 0 880 Last post March 08, 2009, 12:18:50 pm
by d_s
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!