VectorLinux
September 17, 2014, 01:16:30 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
[SOLVED] New VL7.0 install not seen in dual boot Trio3b 2 734 Last post December 06, 2012, 03:08:46 pm
by Trio3b
Upgrading Fresh Install of VL7 fogpipe 1 732 Last post May 07, 2012, 03:08:28 am
by hata_ph
cannot install guest additions - tells me I need to install kernel omergrigg 1 731 Last post December 08, 2009, 11:39:47 am
by The Headacher
Cannot Run VectorLinux CD theblackpig 1 730 Last post May 18, 2011, 12:29:52 pm
by M0E-lnx
VL 7.0 - Desktop Image File Disappears lkraemer 2 728 Last post December 08, 2011, 02:36:10 pm
by lkraemer
swap size(solved) danthemannewtolinux 2 726 Last post March 04, 2012, 11:05:07 am
by danthemannewtolinux
help on compile error xorg 1.6 marduk 0 722 Last post April 25, 2010, 08:49:01 pm
by marduk
Installation of Vectorlinux SOHO 7.0 fails? slacker616 1 719 Last post June 21, 2012, 09:34:41 pm
by stretchedthin
VL7 Live install 'shoes' ericwwheeler 0 715 Last post April 12, 2012, 07:25:29 pm
by ericwwheeler
Doubt about installation (hardware supports) sartrejp 2 711 Last post May 16, 2010, 05:29:17 am
by nightflier
installation hangup toshiba satellite deftone_75 2 706 Last post April 26, 2010, 07:50:14 am
by deftone_75
20121114: recent update feedback MarkGrieveson 3 702 Last post November 16, 2012, 12:00:48 pm
by stretchedthin
mesa 7.2 missing? kidd 0 701 Last post December 06, 2009, 05:59:53 pm
by kidd
HOWTO: Upgrade VL Check List solex 2 695 Last post July 25, 2010, 04:26:34 am
by nightflier
SOLVED Bad passwords StrayBit 2 694 Last post December 19, 2012, 06:00:47 am
by StrayBit
slapt-get issue on 7.1 rc1 wigums 6 689 Last post April 23, 2014, 04:41:46 pm
by hata_ph
Install on T42s: one works, one fails - hardware fault? pongping 2 687 Last post April 12, 2012, 10:22:12 am
by M0E-lnx
No User added during install...[SOLVED] Cariboo 2 684 Last post March 06, 2010, 08:54:50 am
by Cariboo
KDE4-Meta ronsking 3 683 Last post November 15, 2012, 11:38:31 pm
by stretchedthin
Bug in VL 7 Light (IceWM version light) [SOLVED] macondo 1 682 Last post July 03, 2012, 05:59:50 pm
by macondo
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!