VectorLinux
April 19, 2014, 09:36:46 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
Having issues trying to install Vector 5.8 SOHO final to Dell 2550. Jim_B 0 936 Last post December 30, 2007, 02:07:22 am
by Jim_B
Error install wxPython-2.8.11.0--.txz for VL7 hata_ph 0 794 Last post February 18, 2011, 08:25:11 pm
by hata_ph
Lilo problem vlesperanza 0 870 Last post June 25, 2009, 11:56:26 am
by vlesperanza
Vector 7.0 SOHO Can't Install Canuck 0 552 Last post July 14, 2012, 04:03:48 pm
by Canuck
problem with network connection reptile 0 1217 Last post July 18, 2007, 03:51:45 am
by reptile
installation freeze blitzvan 0 738 Last post June 30, 2009, 12:02:30 am
by blitzvan
SOHO will not install daemonhunter743 0 592 Last post October 31, 2010, 05:02:32 am
by daemonhunter743
ide-floppy driver newide problem. frak 0 1408 Last post July 15, 2007, 05:46:42 pm
by frak
Cannot install VL from a USB drive dgraczyk 0 569 Last post September 22, 2010, 11:23:39 am
by dgraczyk
over 6 minutes to load modules-VL64 Pet3M0ss 0 433 Last post August 08, 2012, 08:24:11 pm
by Pet3M0ss
error with unmet dependencies on some xfce stuff MarkGrieveson 0 681 Last post August 10, 2012, 07:03:31 pm
by MarkGrieveson
Solved Vector 6.0 stalls on starting wicd daemon frank56 0 847 Last post October 31, 2009, 11:04:18 am
by frank56
VL on USB Hard Drive Daniel 0 863 Last post March 07, 2009, 05:16:12 pm
by Daniel
VL7 Live install 'shoes' ericwwheeler 0 636 Last post April 12, 2012, 07:25:29 pm
by ericwwheeler
w_scan requires linux DVB API v5.3 or higher pinnerite 0 674 Last post April 26, 2012, 01:27:08 pm
by pinnerite
Installing VL in a virtual machine toothandnail 0 957 Last post July 15, 2008, 10:56:02 pm
by toothandnail
nforce2+ati9250agp mb tiring install experience vincent2 0 739 Last post March 12, 2009, 03:46:44 am
by vincent2
Grub/kernel issue: ATA/SATA confusion d_s 0 717 Last post March 08, 2009, 12:18:50 pm
by d_s
Dead repository mirror. pierce.jason 0 586 Last post February 16, 2011, 02:30:33 pm
by pierce.jason
On-Board network adapter detection GoingDown 0 1506 Last post August 07, 2007, 02:15:51 am
by GoingDown
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!