VectorLinux
October 23, 2014, 01:51:28 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40
 
Subject Started by Replies Views Last post
[SOLVED] Hang after Install (VL 6.0 KDE Classic) Norm3210 3 1534 Last post September 14, 2011, 07:39:07 pm
by hata_ph
[SOLVED] How to install packages manually? « 1 2 » ngahbesola 16 4986 Last post April 23, 2011, 10:56:30 pm
by ngahbesola
[SOLVED] How to install VL7 Soho? Chdslv 5 1379 Last post June 06, 2012, 10:59:22 am
by stretchedthin
[SOLVED] How to read user's profile when using an x-display manager? roarde 4 978 Last post October 01, 2010, 09:33:27 pm
by roarde
[SOLVED] How to turn off automount of all disk partitions? benali 1 1032 Last post August 22, 2013, 09:45:31 am
by benali
[SOLVED] install VL to a SDHC pindar 2 1064 Last post March 05, 2009, 01:52:30 pm
by kidd
[Solved] Installation Recommendations? imchairmanm 13 3540 Last post August 09, 2007, 03:26:13 am
by Joe1962
[Solved] Installer Not function Correctly on Latest SoHo Release « 1 2 » Starmage187 20 5416 Last post August 14, 2007, 07:26:41 am
by wirechief
[Solved] Installing 5.8 SOHO Freezes at Install Software Captainfur 1 1903 Last post June 02, 2007, 06:45:51 am
by Captainfur
[solved] issues with last upgrade after install of VL-7.0 MarkGrieveson 4 1076 Last post March 30, 2012, 04:23:17 pm
by MarkGrieveson
[SOLVED] KDe kdm manager problem vvucic 0 1297 Last post June 10, 2007, 01:52:46 pm
by vvucic
[SOLVED] Latest update rendered the system unusable murali 7 1560 Last post May 19, 2012, 04:33:05 pm
by rbistolfi
[SOLVED] md5sum mismatch, always... Azmandius 6 2935 Last post March 22, 2008, 08:04:17 am
by Azmandius
[SOLVED] Need help installing VL using the direct iso method « 1 2 » XKT 20 3501 Last post March 10, 2009, 11:49:25 am
by XKT
[SOLVED] New VL7.0 install not seen in dual boot Trio3b 2 771 Last post December 06, 2012, 03:08:46 pm
by Trio3b
[SOLVED] no splash for GRUB after update VL 5.8 SOHO final vvucic 0 1892 Last post June 10, 2007, 01:51:16 pm
by vvucic
[SOLVED] Problem getting LXDE to work with Vector Linux Light v 6.0 « 1 2 3 » Silent Music 31 6486 Last post September 26, 2009, 12:43:54 am
by Silent Music
[SOLVED] Problems with 1280x1024 screen in VL5.8-SOHO-final demigaucher 4 3016 Last post May 27, 2007, 06:41:54 am
by demigaucher
[SOLVED] removing LILO from BOOT SECTOR « 1 2 » icedtea 26 4804 Last post February 25, 2011, 03:43:30 pm
by rm-r
[SOLVED] Setting up hald stalls on boot Pita 0 613 Last post June 11, 2010, 06:13:46 pm
by Pita
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!