VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 44
  Subject Started by Replies Views Last post
FATAl: Kernel too old error when install VL 59 Light final [SOLVED] hata_ph 13 4961 Last post July 28, 2008, 11:23:35 am
by hata_ph
gnumeric ? ghartl1 13 6468 Last post September 25, 2007, 05:35:57 pm
by rbistolfi
Installing VL on a Zepto Freston 13 5791 Last post February 07, 2008, 06:41:30 am
by uelsk8s
Problem installing VL on Virtual PC GrannyGeek 13 6923 Last post August 25, 2007, 06:50:45 am
by wcs
Antique installation challenge! - hangs in boot skeetly 13 4975 Last post March 19, 2009, 03:18:01 pm
by skeetly
LILO settings does not take effect in MBR icedtea 13 6798 Last post November 05, 2012, 03:19:20 am
by nightflier
Notebook troubles LinuxNewbie 13 7724 Last post June 07, 2007, 12:25:09 pm
by nightflier
[Solved] Installation Recommendations? imchairmanm 13 6546 Last post August 09, 2007, 04:26:13 am
by Joe1962
USB install fails VL7 Hamlet 13 8995 Last post January 03, 2012, 05:33:41 am
by |nic|
I'm not good at this sort of thing. Can someone walk me through installation? superjobie 13 4729 Last post September 16, 2008, 01:55:15 pm
by sledgehammer
Vector linux for old computer linuxus 13 5939 Last post June 29, 2008, 04:36:12 pm
by dawnsboy
Help installing LibreOffice 5.3 ffranklloyd 12 1280 Last post June 23, 2017, 11:20:04 pm
by ffranklloyd
Install media has not been mounted. Abording. lucky_pro_fr 12 4860 Last post February 28, 2008, 09:50:20 pm
by uelsk8s
Corruption errors when installing packages mdev 12 3971 Last post January 09, 2008, 11:52:24 pm
by mdev
Mouse Pointer visible but not movable (R.O.C.)[SOLVED] Cariboo 12 7245 Last post February 08, 2008, 11:57:26 am
by nightflier
gslapt - vl-hot-config not working hlekat 12 3981 Last post May 28, 2009, 10:07:30 am
by rbistolfi
Install didn't complete tonymoloney 12 4222 Last post November 25, 2007, 03:44:02 pm
by rbistolfi
Adding a router TC 12 6734 Last post January 22, 2008, 09:23:46 pm
by hata_ph
As of 6.0, GUI install still doesn't create users or apply root password Gullible Jones 12 4828 Last post April 15, 2009, 10:33:39 pm
by DavidI
No icons after OpenOffice.org installation edward 12 6238 Last post September 16, 2008, 04:21:39 pm
by caitlyn
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 44

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll