VectorLinux
December 18, 2014, 04:08:01 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22
 
Subject Started by Replies Views Last post
odd files in var/log TonyH9904 2 1465 Last post November 02, 2007, 02:50:06 am
by jovanoti
BIND DNS server on TCP or UDP? narke 1 1472 Last post April 26, 2009, 06:46:17 pm
by bigpaws
VL6 - wired connection with pppoe svgt 3 1473 Last post March 13, 2009, 10:09:45 am
by M0E-lnx
Can't Seem To Set-up Firewall..... never_stop_learning 1 1474 Last post January 15, 2008, 08:49:49 am
by never_stop_learning
Autostart DSL connection loony 1 1482 Last post December 10, 2010, 07:56:58 am
by bigpaws
smb4k ghartl1 3 1492 Last post October 25, 2007, 12:55:44 pm
by bigpaws
Network not always up otto 1 1495 Last post March 05, 2008, 05:50:47 am
by bigpaws
Verizon DSL ekp 1 1503 Last post July 11, 2007, 10:09:28 am
by M0E-lnx
VL5.9-SOHO-preview fail to get internet through LAN and wifi too nooby 5 1504 Last post December 09, 2009, 07:39:14 am
by Daniel
shared network files bujums 4 1511 Last post September 19, 2009, 05:10:18 pm
by newt
I cannot connect to Internet lord_knox 5 1512 Last post October 11, 2009, 05:11:07 pm
by hata_ph
Wireless auto configuration problem dispose256 2 1522 Last post February 20, 2008, 11:02:41 am
by silentstone
Git behind the wall gondes 2 1524 Last post December 26, 2007, 04:30:03 pm
by gondes
Standard VL, Dial up modem problem zeeone 1 1529 Last post July 10, 2007, 04:57:52 am
by rbistolfi
Solved - wired connection does not autoconnect at startup chatan 3 1532 Last post March 04, 2009, 12:04:44 pm
by nj_jak
newbie how do I see my win network? degarb 6 1535 Last post January 27, 2010, 03:14:54 am
by nightflier
Already use pppoe , still can not browse web zjkhere 4 1542 Last post April 14, 2009, 06:08:24 pm
by zjkhere
dcop error emi 0 1545 Last post August 05, 2007, 11:03:45 pm
by emi
WLAN access and Possible DNS problem jimwill 3 1555 Last post August 19, 2008, 08:34:01 am
by jimwill
XDMCP setup Daniel 0 1557 Last post November 06, 2009, 02:12:17 pm
by Daniel
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!