VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: [1] 2 3 ... 11
  Subject Started by Replies Views Last post
Starting "awkward" programs, i.e. those that install into their own directories « 1 2 3 » Colonel Panic 32 17507 Last post May 15, 2007, 08:42:04 pm
by Triarius Fidelis
mcs manager slowing things Pita 2 3677 Last post May 16, 2007, 12:21:51 am
by Pita
ATI driver 8.36.5 released. Kernel 2.6.20 finally supported. nightflier 10 7766 Last post May 19, 2007, 09:56:36 pm
by GrannyGeek
xorg 7.2 ekp 2 3676 Last post May 21, 2007, 05:00:24 am
by ekp
X Server on Trident Cyberblade i7d blackscreens Ultra Magnus 1 2963 Last post May 27, 2007, 05:56:28 pm
by JohnB316
Quick Keyboard Layout Change mymarkers 3 6153 Last post May 29, 2007, 01:39:12 pm
by caitlyn
[SOLVED] what Xserver on VL 5.8 gold for P233 64RAM Telemaniaka 10 6270 Last post May 31, 2007, 12:24:56 pm
by lagagnon
MOVED: HOWTO: Upgrade Xorg on Vector Linux 5.8 JohnB316 0 2242 Last post June 09, 2007, 04:09:57 pm
by JohnB316
Solved!!! (Can't get X working with Ati xpress 1100) Yeeahh! « 1 2 » OldNoob 18 10016 Last post June 11, 2007, 01:03:53 pm
by Masta
Fluxbox does not start. Binky 8 6953 Last post June 15, 2007, 04:02:08 pm
by lagagnon
Xvidtune not working? pchristy 2 3217 Last post July 01, 2007, 07:32:56 am
by pchristy
X failure with ATI opensource driver InTheWoods 9 6029 Last post July 03, 2007, 02:57:45 pm
by InTheWoods
Changing the desktop wallpaper in Vector 4.3 Colonel Panic 7 5218 Last post July 05, 2007, 06:19:36 am
by Colonel Panic
defunct autostart.sh ?? - openbox KloBass 0 2789 Last post July 24, 2007, 01:30:10 am
by KloBass
i810 945GM intel -too low fps KloBass 1 2943 Last post July 24, 2007, 05:53:13 am
by uelsk8s
Picasa troubles (solved) carsten 2 3310 Last post July 24, 2007, 01:25:29 pm
by carsten
No background image with fluxbox and VL5.8 Gold cousinnewt 5 4855 Last post August 04, 2007, 09:41:39 am
by cousinnewt
startx as user lost mikkel 1 2541 Last post August 21, 2007, 02:58:30 am
by mikkel
Orage (Calendar) Automatically Starts mymarkers 3 3612 Last post August 25, 2007, 10:50:27 am
by Colonel Panic
Xfce launcher isn't working--SOLVED! rhauff 6 4349 Last post August 28, 2007, 08:31:04 am
by rhauff
Pages: [1] 2 3 ... 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll