VectorLinux
December 19, 2014, 08:06:32 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1] 2 3 ... 10
 
Subject Started by Replies Views Last post
Borked KDE4 Menu Item retired1af 0 1220 Last post April 05, 2010, 06:18:22 pm
by retired1af
[VL7] Unofficial FGLRX/Catalyst packages and source. pierce.jason 0 1450 Last post March 31, 2011, 12:05:08 pm
by pierce.jason
WindowMaker-0.92.0 for VL7 hata_ph 0 4618 Last post March 10, 2011, 09:16:05 pm
by hata_ph
upgrading to Mesa 7.2 and DRM 2.3.1 edh 0 1917 Last post September 24, 2008, 12:34:38 pm
by edh
xsetroot cursor Pita 0 4095 Last post September 05, 2008, 09:23:10 pm
by Pita
Upgrading the xserver on VL light fogpipe 0 1289 Last post March 04, 2011, 09:13:35 pm
by fogpipe
[Solved] xfce4.4.3 (VL 6.0) xflock4 does not work lagagnon 0 5609 Last post September 05, 2009, 05:54:33 pm
by lagagnon
Smooth Cool Vector Theme for JWM 2.0.1 dawnsboy 0 2219 Last post October 04, 2007, 11:26:23 am
by dawnsboy
MOVED: HP ProBook 4510s, VL6 issues. was: Intel GMA 4500 Joe1962 0 1317 Last post October 06, 2009, 10:30:32 am
by Joe1962
Installation of VL5.9-Light-FINAL: X FAILS phonky 0 2134 Last post November 02, 2008, 02:58:24 pm
by phonky
gm965 problem stralep 0 1386 Last post April 19, 2008, 04:45:23 am
by stralep
xfce4-session crashes on startup scrambled_egg 0 1665 Last post April 17, 2008, 02:55:26 am
by scrambled_egg
how to disable ipv6? pierremori 0 1041 Last post June 23, 2010, 01:03:53 am
by pierremori
Xfce 4.4.1 issues found Tigerwolf 0 1482 Last post November 11, 2007, 10:43:37 pm
by Tigerwolf
I messed up my VL5.9 fonts in GTK applications lagagnon 0 1424 Last post January 25, 2008, 01:39:07 pm
by lagagnon
Logs locations [SOLVED] BlueMage 0 1322 Last post December 11, 2007, 03:44:09 am
by BlueMage
xfce-mcs-manager failure dawnsboy 0 1528 Last post January 13, 2008, 08:35:09 am
by dawnsboy
Xterm not Proper in VL-5.9-Light Pita 0 1480 Last post October 14, 2008, 05:51:48 pm
by Pita
Driver for Digi-5500tx nic prasad 0 2188 Last post November 08, 2008, 09:26:03 am
by prasad
setting > appeareance. not working hlekat 0 1064 Last post May 29, 2009, 02:58:35 am
by hlekat
Pages: [1] 2 3 ... 10
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!