VectorLinux
December 18, 2014, 05:52:21 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1] 2 3 ... 10
 
Subject Started by Replies Views Last post
[VL7] Unofficial FGLRX/Catalyst packages and source. pierce.jason 0 1449 Last post March 31, 2011, 12:05:08 pm
by pierce.jason
[VL7] No XFCE, but want to run Terminal? Here's the libs you need! pierce.jason 9 5617 Last post April 07, 2011, 05:26:14 pm
by Pita
[SOLVED] xorg.conf for dual monitor setup? Miki Tebeka 9 16629 Last post January 03, 2011, 11:04:58 am
by NL_Derek
[Solved] xfce4.4.3 (VL 6.0) xflock4 does not work lagagnon 0 5607 Last post September 05, 2009, 05:54:33 pm
by lagagnon
[SOLVED] X Fonts Problem Pita 1 1587 Last post June 23, 2010, 11:40:58 pm
by Pita
[SOLVED] what Xserver on VL 5.8 gold for P233 64RAM Telemaniaka 10 5303 Last post May 31, 2007, 11:24:56 am
by lagagnon
[SOLVED] VL 7.0 Alpha & Beta could not start my X server ... monfen 5 4723 Last post April 12, 2011, 08:05:16 pm
by monfen
[SOLVED] Vertical Lines on LCD Hacker John 4 3029 Last post May 23, 2008, 09:52:29 am
by budulay
[SOLVED] Unable to change mime-type association Miki Tebeka 6 3390 Last post August 30, 2007, 05:47:20 am
by Miki Tebeka
[solved] Trouble with new NVIDIA GT240 video card. DJLinux 4 3515 Last post September 12, 2010, 03:30:27 am
by DJLinux
[SOLVED] have to get rid of screensaver!!! vdb 13 4557 Last post May 19, 2008, 02:48:34 am
by vdb
[Solved in a way] Broken gtk ? Pita 11 6051 Last post November 16, 2010, 09:42:09 pm
by GrannyGeek
[ SOLVED ] Changing window managers? Locator 3 122 Last post December 17, 2014, 11:00:41 am
by Locator
Xvidtune not working? pchristy 2 2767 Last post July 01, 2007, 06:32:56 am
by pchristy
Xterm not Proper in VL-5.9-Light Pita 0 1479 Last post October 14, 2008, 05:51:48 pm
by Pita
Xterm Bug Captured Pita 0 1596 Last post November 11, 2008, 05:15:48 pm
by Pita
xsetroot cursor Pita 0 4094 Last post September 05, 2008, 09:23:10 pm
by Pita
xorg.conf collection? roarde 1 1109 Last post June 17, 2010, 09:59:46 pm
by stretchedthin
xorg.conf (resolved) flip city 6 2685 Last post November 17, 2009, 02:23:22 pm
by flip city
Xorg refuses Intel driver Piki 3 2831 Last post March 06, 2011, 07:13:50 pm
by fogpipe
Pages: [1] 2 3 ... 10
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!