VectorLinux
April 24, 2014, 09:41:44 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1] 2 3 ... 10
 
Subject Started by Replies Views Last post
how to autostart program in LXDE? [SOLVED] hata_ph 3 29631 Last post August 17, 2008, 10:23:21 am
by hata_ph
Fluxbox, Blackbox and Openbox on Vector 5.8 « 1 2 3 4 » Colonel Panic 53 22049 Last post October 27, 2008, 01:27:51 am
by Colonel Panic
[SOLVED] xorg.conf for dual monitor setup? Miki Tebeka 9 14449 Last post January 03, 2011, 11:04:58 am
by NL_Derek
Starting "awkward" programs, i.e. those that install into their own directories « 1 2 3 » Colonel Panic 32 13481 Last post May 15, 2007, 07:42:04 pm
by Triarius Fidelis
Compiz on VL 5.9 Gold « 1 2 3 4 » gondes 52 12727 Last post February 13, 2008, 09:44:27 pm
by DarylO
"Input Signal out of range" when starting games [SOLVED] wcs 4 9755 Last post October 15, 2008, 12:07:01 pm
by wcs
IceWM titlebar icon hack roarde 2 9313 Last post December 15, 2013, 04:37:25 pm
by Mektub
Conky display help « 1 2 » Uta 21 8807 Last post April 18, 2008, 04:36:36 pm
by toothandnail
Solved!!! (Can't get X working with Ati xpress 1100) Yeeahh! « 1 2 » OldNoob 18 7397 Last post June 11, 2007, 12:03:53 pm
by Masta
changing a file's default launcher « 1 2 » sledgehammer 15 6178 Last post December 09, 2007, 11:44:30 pm
by sledgehammer
ATI driver 8.36.5 released. Kernel 2.6.20 finally supported. nightflier 10 5872 Last post May 19, 2007, 08:56:36 pm
by GrannyGeek
Compiz problem « 1 2 » arundracula 16 5827 Last post March 29, 2009, 10:29:20 am
by arundracula
Fluxbox does not start. Binky 8 5551 Last post June 15, 2007, 03:02:08 pm
by lagagnon
NVIDIA & VLocity 7 (SOLVED) flip city 12 5518 Last post April 23, 2013, 12:24:49 pm
by retired1af
Gtk Themes not finding their Engines. (((SOLVED))) « 1 2 » taime1 19 5490 Last post May 08, 2008, 06:03:38 am
by taime1
Fatal server error: caught signal 11 el0gic 4 5288 Last post September 21, 2008, 12:38:01 pm
by caitlyn
[VL7] No XFCE, but want to run Terminal? Here's the libs you need! pierce.jason 9 5111 Last post April 07, 2011, 05:26:14 pm
by Pita
Compiz Fusion Troubleshooting. exeterdad 3 5029 Last post August 05, 2008, 08:48:00 pm
by gacurt
ATI Radeon 7500 Mobility on Thinkpad R51 doesn't work aceinthehole 12 5017 Last post July 18, 2009, 05:03:13 pm
by hata_ph
[Solved in a way] Broken gtk ? Pita 11 5005 Last post November 16, 2010, 09:42:09 pm
by GrannyGeek
Pages: [1] 2 3 ... 10
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!