VectorLinux
July 30, 2014, 11:13:25 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
 
Subject Started by Replies Views Last post
Probably a video driver issue...? monfen 4 1593 Last post May 02, 2010, 05:18:10 am
by monfen
[SOLVED] VL 7.0 Alpha & Beta could not start my X server ... monfen 5 4430 Last post April 12, 2011, 08:05:16 pm
by monfen
slow youtube / changing xorg driver [solved] mr_volvo 13 4450 Last post February 19, 2008, 03:55:54 am
by mr_volvo
Orage (Calendar) Automatically Starts mymarkers 3 2915 Last post August 25, 2007, 09:50:27 am
by Colonel Panic
Quick Keyboard Layout Change mymarkers 3 5035 Last post May 29, 2007, 12:39:12 pm
by caitlyn
VL5.9.1 upgrade to VL 6.0; no panel in KDE myzomela 2 1239 Last post June 22, 2010, 12:25:33 pm
by myzomela
Difference in Apparent Resolution Depending on WM in Vector 5.9 Light (solved) never_stop_learning 3 2043 Last post September 21, 2008, 02:16:11 pm
by never_stop_learning
TUI: Creating new start<windowmanager> scripts? newt 3 1784 Last post September 20, 2007, 08:05:46 pm
by Pita
Some application windows are not displaying. newvec 1 1895 Last post November 23, 2008, 04:09:16 pm
by newvec
Swedish keymap .. impossible? nicefinger 8 3387 Last post April 13, 2009, 02:15:04 am
by OldNoob
ATI driver 8.36.5 released. Kernel 2.6.20 finally supported. nightflier 10 6034 Last post May 19, 2007, 08:56:36 pm
by GrannyGeek
Solved!!! (Can't get X working with Ati xpress 1100) Yeeahh! « 1 2 » OldNoob 18 7607 Last post June 11, 2007, 12:03:53 pm
by Masta
GDM Login Screen orloff34 2 2491 Last post May 05, 2009, 10:41:40 am
by orloff34
fluxbox OU812 2 1326 Last post February 20, 2010, 12:36:38 am
by OU812
Xvidtune not working? pchristy 2 2611 Last post July 01, 2007, 06:32:56 am
by pchristy
Installation of VL5.9-Light-FINAL: X FAILS phonky 0 2046 Last post November 02, 2008, 02:58:24 pm
by phonky
[VL7] No XFCE, but want to run Terminal? Here's the libs you need! pierce.jason 9 5256 Last post April 07, 2011, 05:26:14 pm
by Pita
[VL7] Unofficial FGLRX/Catalyst packages and source. pierce.jason 0 1340 Last post March 31, 2011, 12:05:08 pm
by pierce.jason
how to disable ipv6? pierremori 0 949 Last post June 23, 2010, 01:03:53 am
by pierremori
Xorg refuses Intel driver Piki 3 2677 Last post March 06, 2011, 07:13:50 pm
by fogpipe
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!