VectorLinux
August 27, 2014, 12:42:54 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
 
Subject Started by Replies Views Last post
Orage (Calendar) Automatically Starts mymarkers 3 2940 Last post August 25, 2007, 09:50:27 am
by Colonel Panic
Pcmanfm taking over main window InTheWoods 4 1795 Last post June 22, 2009, 12:17:36 pm
by OU812
Picasa troubles (solved) carsten 2 2703 Last post July 24, 2007, 12:25:29 pm
by carsten
Probably a video driver issue...? monfen 4 1617 Last post May 02, 2010, 05:18:10 am
by monfen
Problem returning to X from another prompt. masmddr 9 2092 Last post November 05, 2010, 09:14:39 am
by M0E-lnx
Problem with screen size pschoen 2 1803 Last post April 02, 2008, 03:52:42 am
by bigpaws
problems with i810 driver in 5.9 #solved kultex 3 3042 Last post April 14, 2008, 01:35:54 am
by kultex
Proper X screw-up Pita 10 3595 Last post March 22, 2009, 08:55:10 am
by rbistolfi
Quick Keyboard Layout Change mymarkers 3 5081 Last post May 29, 2007, 12:39:12 pm
by caitlyn
Re-direct video to rgb port on laptop?? gamfa 7 2694 Last post June 07, 2010, 04:45:43 am
by M0E-lnx
Remote X session on VL6 light fogpipe 4 2143 Last post May 18, 2012, 02:03:45 pm
by fogpipe
resolution problem on intel board prasad 4 2034 Last post December 06, 2007, 02:30:40 am
by prasad
restore xorg.conf.back (resolved) flip city 2 2087 Last post November 17, 2009, 02:26:05 pm
by flip city
savage driver not working juanlanas 3 2713 Last post August 13, 2009, 03:34:35 pm
by juanlanas
Saving refresh rate [SOLVED] arundracula 2 1616 Last post July 19, 2009, 09:18:07 am
by arundracula
Screen resolution problem VL5.8 SOHO FINAL on fujitsu-siemens amilo Pi1505 Precursor 4 3089 Last post November 07, 2007, 07:58:29 pm
by aixuser01
setting > appeareance. not working hlekat 0 993 Last post May 29, 2009, 02:58:35 am
by hlekat
slow youtube / changing xorg driver [solved] mr_volvo 13 4513 Last post February 19, 2008, 03:55:54 am
by mr_volvo
Smooth Cool Vector Theme for JWM 2.0.1 dawnsboy 0 2131 Last post October 04, 2007, 11:26:23 am
by dawnsboy
Solved!!! (Can't get X working with Ati xpress 1100) Yeeahh! « 1 2 » OldNoob 18 7686 Last post June 11, 2007, 12:03:53 pm
by Masta
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!