VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Subject Started by Replies Views Last post
Fatal server error: caught signal 11 el0gic 4 6505 Last post September 21, 2008, 01:38:01 pm
by caitlyn
can a pre-command be added to launcher? (SOLVED) sledgehammer 5 2526 Last post August 09, 2010, 02:31:41 am
by Pita
How do i get Numberlock 'on' at startup? taime1 5 3492 Last post July 22, 2008, 04:55:24 am
by wcs
No background image with fluxbox and VL5.8 Gold cousinnewt 5 4621 Last post August 04, 2007, 09:41:39 am
by cousinnewt
failed to start the X server[SOLVED] Assaf-h 5 173 Last post January 28, 2016, 04:26:14 pm
by roarde
Cyrillic font strange rendering shaulreznik 5 3827 Last post November 15, 2007, 04:27:03 pm
by shaulreznik
[SOLVED] VL 7.0 Alpha & Beta could not start my X server ... monfen 5 5385 Last post April 12, 2011, 09:05:16 pm
by monfen
Keyboard-controlled window managers Colonel Panic 5 6215 Last post November 29, 2009, 02:57:36 am
by Colonel Panic
X problems with Intel driver GrannyGeek 5 3357 Last post August 13, 2010, 05:59:12 am
by Deach
Changing the window manager in Vector SOHO Colonel Panic 5 3008 Last post June 28, 2009, 07:19:15 am
by bigpaws
Old window managers Colonel Panic 5 2877 Last post November 25, 2009, 03:58:44 am
by dima
Getting Beryl to install rafiki6 5 2856 Last post May 19, 2008, 01:22:41 pm
by rafiki6
Cannot login into GUI! [solved] Asound 5 3993 Last post August 23, 2008, 02:10:27 pm
by Asound
something's wrong with video display (SOLVED, sort of) sledgehammer 6 4445 Last post February 08, 2012, 11:49:02 pm
by sledgehammer
xorg.conf (resolved) flip city 6 3191 Last post November 17, 2009, 02:23:22 pm
by flip city
spcagui dies with BadWindow error aixuser01 6 3660 Last post July 16, 2008, 01:22:01 pm
by aixuser01
Changing resolution on VL7 STD stuck at 60hz and 1024x768 (Solved) fogpipe 6 4067 Last post April 28, 2012, 10:02:01 pm
by fogpipe
[SOLVED] Unable to change mime-type association Miki Tebeka 6 3825 Last post August 30, 2007, 06:47:20 am
by Miki Tebeka
Xfce launcher isn't working--SOLVED! rhauff 6 4086 Last post August 28, 2007, 08:31:04 am
by rhauff
KDM and creating new WM options for login. retired1af 6 3778 Last post May 17, 2010, 03:07:27 pm
by argon99
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll