VectorLinux
December 17, 2014, 02:45:29 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10
 
Subject Started by Replies Views Last post
GUI problem (Solved) sledgehammer 1 1353 Last post June 26, 2013, 08:53:31 am
by sledgehammer
startx as user lost mikkel 1 2157 Last post August 21, 2007, 01:58:30 am
by mikkel
Can't find IceWM for 5.8 standard aixuser01 1 1818 Last post October 31, 2007, 07:27:37 am
by The Headacher
Bar on Top of xfce4 Panel Pita 1 1506 Last post August 16, 2010, 07:36:18 pm
by Pita
Enlightenment on VL? desmogiallo 1 1699 Last post November 03, 2007, 02:20:32 pm
by newt
black desktop Xfce vincent2 1 2542 Last post September 03, 2007, 10:28:59 am
by lagagnon
no <Alt Gr>-type special characters in xterm, pcmanfm,... rufusD 1 2047 Last post June 14, 2010, 07:19:00 pm
by roarde
KDM re-install causes background probs: VL5.9 lagagnon 1 1469 Last post January 01, 2008, 08:50:12 pm
by uelsk8s
FVWM-Crystal hata_ph 1 2158 Last post April 19, 2008, 04:49:36 am
by Colonel Panic
VL6 Standard and xorg-new Joe1962 1 1698 Last post July 20, 2009, 05:13:32 pm
by pevsner
VL6 STD with Radeon 7500 hata_ph 1 1804 Last post February 27, 2009, 09:32:54 pm
by zaurus
Cannot restart or shutdown from xfce [SOLVED] wcs 1 2946 Last post June 12, 2008, 09:16:24 pm
by wcs
After Compiling a Theme Engine, it's NO where in my theme manager (((SOLVED))) taime1 1 1949 Last post August 17, 2008, 02:08:22 pm
by exeterdad
Lost Window Manager StrayBit 1 1631 Last post February 06, 2009, 07:33:07 am
by toothandnail
Some application windows are not displaying. newvec 1 1997 Last post November 23, 2008, 04:09:16 pm
by newvec
network interface not deteced prasad 1 1410 Last post November 02, 2008, 10:32:32 am
by bigpaws
Terminal not displaying properly Uta 1 1452 Last post March 26, 2008, 05:43:08 am
by nightflier
Installed Amarok, now I'm defaulting to KDE and I want XFCE back! larkl 1 1405 Last post July 18, 2009, 12:24:27 pm
by larkl
xfce problem hlekat 1 1776 Last post May 26, 2009, 08:24:26 am
by hlekat
Some kind of Nvidia Bug zbirdman777 1 1297 Last post March 04, 2010, 07:00:34 pm
by roarde
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!