VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10
  Subject Started by Replies Views Last post
TUI: Creating new start<windowmanager> scripts? newt 3 2044 Last post September 20, 2007, 09:05:46 pm
by Pita
TV out jimk 3 2399 Last post October 29, 2008, 05:18:42 am
by brig001
undefined symbol + no desktop effects keratos 1 1702 Last post April 27, 2009, 01:49:17 am
by keratos
Upgrading the xserver on VL light fogpipe 0 1378 Last post March 04, 2011, 09:13:35 pm
by fogpipe
upgrading to Mesa 7.2 and DRM 2.3.1 edh 0 2008 Last post September 24, 2008, 01:34:38 pm
by edh
Using Openbox - Which Xfce Files are Safe to Uninstall Krane 1 2290 Last post March 23, 2010, 12:05:15 pm
by retired1af
Vector Soho 5.9.1 HangĀ“s in setting up keymap JM 0 1374 Last post February 20, 2009, 03:41:23 pm
by JM
VL 6 login screen: password field disabled after entering user name AdriansonCrusoe 0 1361 Last post July 03, 2009, 08:30:52 pm
by AdriansonCrusoe
VL 6.0 - Black Screen after Install raymac46 2 1701 Last post February 25, 2009, 03:43:01 pm
by raymac46
VL 7 and the intel 965 chipset fogpipe 0 1150 Last post April 25, 2012, 06:13:03 am
by fogpipe
VL completely ignores the xorg.conf fogpipe 8 3880 Last post March 03, 2011, 08:34:37 pm
by fogpipe
VL5.9 fluxbox icons cousinnewt 7 3313 Last post January 04, 2008, 03:10:39 pm
by Lyn
VL5.9.1 upgrade to VL 6.0; no panel in KDE myzomela 2 1497 Last post June 22, 2010, 01:25:33 pm
by myzomela
vl6 clone screen wph 4 2294 Last post April 06, 2009, 03:14:35 pm
by overthere
VL6 Standard and xorg-new Joe1962 1 1790 Last post July 20, 2009, 06:13:32 pm
by pevsner
VL6 STD with Radeon 7500 hata_ph 1 1914 Last post February 27, 2009, 09:32:54 pm
by zaurus
VL7 Std and KDE-4.8 weirdness Joe1962 4 2061 Last post February 27, 2012, 10:40:28 am
by Joe1962
VTE-0.16 breaks XFCE Terminal Tigerwolf 8 3560 Last post October 31, 2007, 01:50:44 am
by Tigerwolf
Website messed up my display resolution larkl 2 1889 Last post December 26, 2009, 07:59:43 pm
by Masta
weird emerald problem with ATI card s0l1dsnak3123 2 1826 Last post February 02, 2008, 08:48:14 am
by s0l1dsnak3123
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll