VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Subject Started by Replies Views Last post
VL completely ignores the xorg.conf fogpipe 8 5079 Last post March 03, 2011, 08:34:37 pm
by fogpipe
WindowMaker-0.92.0 for VL7 hata_ph 0 5128 Last post March 10, 2011, 09:16:05 pm
by hata_ph
No background image with fluxbox and VL5.8 Gold cousinnewt 5 5226 Last post August 04, 2007, 09:41:39 am
by cousinnewt
Installing Nvidia video driver on laptop mikeF 12 5259 Last post December 28, 2007, 03:17:19 pm
by uelsk8s
XFCE Menu bar question retired1af 7 5260 Last post July 26, 2012, 12:31:14 pm
by rbistolfi
nvidia driver install sgla1 3 5340 Last post January 11, 2009, 05:03:58 pm
by uelsk8s
something's wrong with video display (SOLVED, sort of) sledgehammer 6 5382 Last post February 08, 2012, 11:49:02 pm
by sledgehammer
can root spy remotely content of X server of another user? Witek Mozga 4 5474 Last post December 10, 2007, 05:39:03 am
by Triarius Fidelis
Proper X screw-up Pita 10 5599 Last post March 22, 2009, 09:55:10 am
by rbistolfi
nVidia Hardware, Asus N7600GS Silent (AGP 8x) (solved) carsten 2 5614 Last post September 02, 2007, 12:44:20 pm
by carsten
Changing the desktop wallpaper in Vector 4.3 Colonel Panic 7 5708 Last post July 05, 2007, 06:19:36 am
by Colonel Panic
Fonts and how to install them... toothandnail 8 5837 Last post January 06, 2010, 11:08:10 pm
by Hamzah
Solved "undefined video mode 317" Gateway micro atx san professional frank56 4 5849 Last post August 17, 2009, 04:43:43 pm
by frank56
Taskbar is missing MisterE 7 5942 Last post December 02, 2007, 10:38:32 am
by Colonel Panic
System freezes immediately after starting X valuequest 11 6020 Last post November 11, 2007, 11:25:19 pm
by Tigerwolf
XFCE - change icons on login screen Andy Price 7 6087 Last post April 10, 2008, 06:04:57 am
by Andy Price
[SOLVED] VL 7.0 Alpha & Beta could not start my X server ... monfen 5 6136 Last post April 12, 2011, 09:05:16 pm
by monfen
Keyboard not Acting Properly Pita 7 6539 Last post August 27, 2008, 09:36:02 pm
by Pita
X failure with ATI opensource driver InTheWoods 9 6546 Last post July 03, 2007, 02:57:45 pm
by InTheWoods
[Solved] xfce4.4.3 (VL 6.0) xflock4 does not work lagagnon 0 6563 Last post September 05, 2009, 06:54:33 pm
by lagagnon
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll