VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Subject Started by Replies Views Last post
xfce problem hlekat 1 2757 Last post May 26, 2009, 09:24:26 am
by hlekat
undefined symbol + no desktop effects keratos 1 2754 Last post April 27, 2009, 01:49:17 am
by keratos
Bar on Top of xfce4 Panel Pita 1 2749 Last post August 16, 2010, 08:36:18 pm
by Pita
[SOLVED] X Fonts Problem Pita 1 2745 Last post June 24, 2010, 12:40:58 am
by Pita
xfce-mcs-manager failure dawnsboy 0 2710 Last post January 13, 2008, 08:35:09 am
by dawnsboy
VL6 Standard and xorg-new Joe1962 1 2703 Last post July 20, 2009, 06:13:32 pm
by pevsner
Enlightenment on VL? desmogiallo 1 2701 Last post November 03, 2007, 03:20:32 pm
by newt
does not return to text mode prasad 2 2696 Last post November 02, 2008, 10:04:21 am
by prasad
gm965 problem stralep 0 2692 Last post April 19, 2008, 05:45:23 am
by stralep
My IceWM Configuration (verbose) UPDATE macondo 13 2680 Last post January 26, 2016, 03:46:55 am
by macondo
lcd screen ghartl1 2 2667 Last post March 28, 2008, 07:54:52 pm
by GrannyGeek
Xfce 4.4.1 issues found Tigerwolf 0 2650 Last post November 11, 2007, 10:43:37 pm
by Tigerwolf
x-not started, "no screens" ? Windozer 2 2650 Last post March 17, 2010, 08:43:13 am
by newt
[VL7] Unofficial FGLRX/Catalyst packages and source. pierce.jason 0 2649 Last post March 31, 2011, 01:05:08 pm
by pierce.jason
Installed Amarok, now I'm defaulting to KDE and I want XFCE back! larkl 1 2616 Last post July 18, 2009, 01:24:27 pm
by larkl
KDM re-install causes background probs: VL5.9 lagagnon 1 2610 Last post January 01, 2008, 08:50:12 pm
by uelsk8s
Lost Window Manager StrayBit 1 2558 Last post February 06, 2009, 07:33:07 am
by toothandnail
VL5.9.1 upgrade to VL 6.0; no panel in KDE myzomela 2 2536 Last post June 22, 2010, 01:25:33 pm
by myzomela
VL 6.0 - Black Screen after Install raymac46 2 2521 Last post February 25, 2009, 03:43:01 pm
by raymac46
Xterm not Proper in VL-5.9-Light Pita 0 2489 Last post October 14, 2008, 06:51:48 pm
by Pita
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll