VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11
  Subject Started by Replies Views Last post
MOVED: How to make JWM work with Thunar & xfdesktop lagagnon 0 2310 Last post October 04, 2007, 03:56:50 pm
by lagagnon
Smooth Cool Vector Theme for JWM 2.0.1 dawnsboy 0 2493 Last post October 04, 2007, 12:26:23 pm
by dawnsboy
Getting Orage to start with Sunday, not Monday GrannyGeek 6 6150 Last post September 30, 2007, 11:39:30 pm
by GrannyGeek
TUI: Creating new start<windowmanager> scripts? newt 3 2206 Last post September 20, 2007, 09:05:46 pm
by Pita
black desktop Xfce vincent2 1 3599 Last post September 03, 2007, 11:28:59 am
by lagagnon
nVidia Hardware, Asus N7600GS Silent (AGP 8x) (solved) carsten 2 5093 Last post September 02, 2007, 12:44:20 pm
by carsten
[SOLVED] Unable to change mime-type association Miki Tebeka 6 3836 Last post August 30, 2007, 06:47:20 am
by Miki Tebeka
Xfce launcher isn't working--SOLVED! rhauff 6 4090 Last post August 28, 2007, 08:31:04 am
by rhauff
Orage (Calendar) Automatically Starts mymarkers 3 3440 Last post August 25, 2007, 10:50:27 am
by Colonel Panic
startx as user lost mikkel 1 2396 Last post August 21, 2007, 02:58:30 am
by mikkel
No background image with fluxbox and VL5.8 Gold cousinnewt 5 4628 Last post August 04, 2007, 09:41:39 am
by cousinnewt
Picasa troubles (solved) carsten 2 3178 Last post July 24, 2007, 01:25:29 pm
by carsten
i810 945GM intel -too low fps KloBass 1 2804 Last post July 24, 2007, 05:53:13 am
by uelsk8s
defunct autostart.sh ?? - openbox KloBass 0 2619 Last post July 24, 2007, 01:30:10 am
by KloBass
Changing the desktop wallpaper in Vector 4.3 Colonel Panic 7 5003 Last post July 05, 2007, 06:19:36 am
by Colonel Panic
X failure with ATI opensource driver InTheWoods 9 5715 Last post July 03, 2007, 02:57:45 pm
by InTheWoods
Xvidtune not working? pchristy 2 3075 Last post July 01, 2007, 07:32:56 am
by pchristy
Fluxbox does not start. Binky 8 6649 Last post June 15, 2007, 04:02:08 pm
by lagagnon
Solved!!! (Can't get X working with Ati xpress 1100) Yeeahh! « 1 2 » OldNoob 18 9323 Last post June 11, 2007, 01:03:53 pm
by Masta
MOVED: HOWTO: Upgrade Xorg on Vector Linux 5.8 JohnB316 0 2087 Last post June 09, 2007, 04:09:57 pm
by JohnB316
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll