VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 11
  Subject Started by Replies Views Last post
failed to start the X server[SOLVED] Assaf-h 5 2520 Last post January 28, 2016, 04:26:14 pm
by roarde
VL 6 login screen: password field disabled after entering user name AdriansonCrusoe 0 2546 Last post July 03, 2009, 08:30:52 pm
by AdriansonCrusoe
window title bar losing close button frayja2002 1 2560 Last post March 04, 2008, 09:43:37 pm
by overthere
MOVED: HP ProBook 4510s, VL6 issues. was: Intel GMA 4500 Joe1962 0 2567 Last post October 06, 2009, 11:30:32 am
by Joe1962
xorg.conf collection? roarde 1 2576 Last post June 17, 2010, 10:59:46 pm
by stretchedthin
XinputExtension ?? aixuser01 0 2578 Last post January 25, 2009, 07:45:11 pm
by aixuser01
I messed up my VL5.9 fonts in GTK applications lagagnon 0 2583 Last post January 25, 2008, 01:39:07 pm
by lagagnon
Upgrading the xserver on VL light fogpipe 0 2594 Last post March 04, 2011, 09:13:35 pm
by fogpipe
Terminal not displaying properly Uta 1 2701 Last post March 26, 2008, 06:43:08 am
by nightflier
Logs locations [SOLVED] BlueMage 0 2777 Last post December 11, 2007, 03:44:09 am
by BlueMage
network interface not deteced prasad 1 2785 Last post November 02, 2008, 10:32:32 am
by bigpaws
Xterm Bug Captured Pita 0 2793 Last post November 11, 2008, 05:15:48 pm
by Pita
Xterm not Proper in VL-5.9-Light Pita 0 2823 Last post October 14, 2008, 06:51:48 pm
by Pita
Some kind of Nvidia Bug zbirdman777 1 2829 Last post March 04, 2010, 07:00:34 pm
by roarde
VL 6.0 - Black Screen after Install raymac46 2 2888 Last post February 25, 2009, 03:43:01 pm
by raymac46
LANG and CHARSET for X roarde 0 2898 Last post June 23, 2013, 10:55:27 am
by roarde
Lost Window Manager StrayBit 1 2903 Last post February 06, 2009, 07:33:07 am
by toothandnail
KDM re-install causes background probs: VL5.9 lagagnon 1 2950 Last post January 01, 2008, 08:50:12 pm
by uelsk8s
VL5.9.1 upgrade to VL 6.0; no panel in KDE myzomela 2 2961 Last post June 22, 2010, 01:25:33 pm
by myzomela
VL6 Standard and xorg-new Joe1962 1 2975 Last post July 20, 2009, 06:13:32 pm
by pevsner
Pages: 1 [2] 3 4 ... 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll