VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
  Subject Started by Replies Views Last post
application icons disappearred [RESOLVED] flip city 3 1696 Last post December 23, 2009, 04:57:07 pm
by stretchedthin
Lost Window Manager StrayBit 1 1729 Last post February 06, 2009, 07:33:07 am
by toothandnail
xfce4-session crashes on startup scrambled_egg 0 1735 Last post April 17, 2008, 03:55:26 am
by scrambled_egg
VL6 Standard and xorg-new Joe1962 1 1777 Last post July 20, 2009, 06:13:32 pm
by pevsner
Enlightenment on VL? desmogiallo 1 1778 Last post November 03, 2007, 03:20:32 pm
by newt
gdm is gone ThomasSlowig 4 1782 Last post June 26, 2009, 08:37:53 am
by ThomasSlowig
does not return to text mode prasad 2 1782 Last post November 02, 2008, 10:04:21 am
by prasad
lcd screen ghartl1 2 1787 Last post March 28, 2008, 07:54:52 pm
by GrannyGeek
exiting window manager freezes computer. dukefluke 2 1790 Last post July 31, 2008, 09:35:51 pm
by dukefluke
Display size vinodkumarhtm 1 1804 Last post February 22, 2008, 09:17:10 am
by bigpaws
weird emerald problem with ATI card s0l1dsnak3123 2 1808 Last post February 02, 2008, 08:48:14 am
by s0l1dsnak3123
Saving refresh rate [SOLVED] arundracula 2 1828 Last post July 19, 2009, 10:18:07 am
by arundracula
Mixed up colors in X(fce) Zsub 2 1829 Last post December 18, 2008, 05:52:15 am
by Zsub
xfce problem hlekat 1 1865 Last post May 26, 2009, 09:24:26 am
by hlekat
Website messed up my display resolution larkl 2 1872 Last post December 26, 2009, 07:59:43 pm
by Masta
changing resolution Daniel 2 1877 Last post September 29, 2010, 06:57:18 pm
by Daniel
Adding Icewm Lyn 3 1885 Last post April 24, 2009, 12:21:35 pm
by Lyn
NO Transparency when composite manager is enabled (((SOLVED))) taime1 3 1887 Last post May 06, 2008, 06:51:32 am
by rbistolfi
VL6 STD with Radeon 7500 hata_ph 1 1893 Last post February 27, 2009, 09:32:54 pm
by zaurus
Probably a video driver issue...? monfen 4 1896 Last post May 02, 2010, 06:18:10 am
by monfen
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll