VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11
  Subject Started by Replies Views Last post
XFCE not saving desktop settings retired1af 2 2126 Last post March 15, 2010, 09:51:52 am
by retired1af
Some kind of Nvidia Bug zbirdman777 1 1546 Last post March 04, 2010, 07:00:34 pm
by roarde
hp ze-5300 radeon igp 330m/340m/350m resolution issue w2ibc 4 3334 Last post February 26, 2010, 08:22:54 am
by w2ibc
fluxbox OU812 2 1697 Last post February 20, 2010, 12:36:38 am
by OU812
Fonts and how to install them... toothandnail 8 5306 Last post January 06, 2010, 11:08:10 pm
by Hamzah
Website messed up my display resolution larkl 2 1983 Last post December 26, 2009, 07:59:43 pm
by Masta
application icons disappearred [RESOLVED] flip city 3 1822 Last post December 23, 2009, 04:57:07 pm
by stretchedthin
Anyone else here use FVWM? Colonel Panic 14 6283 Last post November 30, 2009, 05:53:44 am
by Colonel Panic
Keyboard-controlled window managers Colonel Panic 5 6211 Last post November 29, 2009, 02:57:36 am
by Colonel Panic
Old window managers Colonel Panic 5 2872 Last post November 25, 2009, 03:58:44 am
by dima
restore xorg.conf.back (resolved) flip city 2 2585 Last post November 17, 2009, 02:26:05 pm
by flip city
xorg.conf (resolved) flip city 6 3189 Last post November 17, 2009, 02:23:22 pm
by flip city
dual monitor setup Daniel 2 2228 Last post November 04, 2009, 11:12:48 am
by Daniel
MOVED: HP ProBook 4510s, VL6 issues. was: Intel GMA 4500 Joe1962 0 1504 Last post October 06, 2009, 11:30:32 am
by Joe1962
No 3D acceleration in Vl Bjrnarlinux 3 2481 Last post September 15, 2009, 12:13:07 am
by nj_jak
[Solved] xfce4.4.3 (VL 6.0) xflock4 does not work lagagnon 0 6116 Last post September 05, 2009, 06:54:33 pm
by lagagnon
Firebox window manager Colonel Panic 2 2659 Last post August 29, 2009, 09:16:29 am
by Colonel Panic
Solved "undefined video mode 317" Gateway micro atx san professional frank56 4 5278 Last post August 17, 2009, 04:43:43 pm
by frank56
savage driver not working juanlanas 3 3325 Last post August 13, 2009, 04:34:35 pm
by juanlanas
VL6 Standard and xorg-new Joe1962 1 1888 Last post July 20, 2009, 06:13:32 pm
by pevsner
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll