VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
  Subject Started by Replies Views Last post
TV out jimk 3 4975 Last post October 29, 2008, 05:18:42 am
by brig001
¿Use custom screen resolution with fglrx drivers? JM 6 14426 Last post May 12, 2013, 03:51:08 pm
by JM
Vector Soho 5.9.1 Hang´s in setting up keymap JM 0 2435 Last post February 20, 2009, 03:41:23 pm
by JM
VL6 Standard and xorg-new Joe1962 1 2976 Last post July 20, 2009, 06:13:32 pm
by pevsner
MOVED: HP ProBook 4510s, VL6 issues. was: Intel GMA 4500 Joe1962 0 2570 Last post October 06, 2009, 11:30:32 am
by Joe1962
VL7 Std and KDE-4.8 weirdness Joe1962 4 4202 Last post February 27, 2012, 10:40:28 am
by Joe1962
MOVED: HOWTO: Upgrade Xorg on Vector Linux 5.8 JohnB316 0 3747 Last post June 09, 2007, 04:09:57 pm
by JohnB316
savage driver not working juanlanas 3 4891 Last post August 13, 2009, 04:34:35 pm
by juanlanas
undefined symbol + no desktop effects keratos 1 3117 Last post April 27, 2009, 01:49:17 am
by keratos
defunct autostart.sh ?? - openbox KloBass 0 4156 Last post July 24, 2007, 01:30:10 am
by KloBass
i810 945GM intel -too low fps KloBass 1 4321 Last post July 24, 2007, 05:53:13 am
by uelsk8s
Using Openbox - Which Xfce Files are Safe to Uninstall Krane 2 4489 Last post February 07, 2018, 02:27:34 pm
by fungalnet
problems with i810 driver in 5.9 #solved kultex 3 6146 Last post April 14, 2008, 02:35:54 am
by kultex
MOVED: How to make JWM work with Thunar & xfdesktop lagagnon 0 3384 Last post October 04, 2007, 03:56:50 pm
by lagagnon
[Solved] xfce4.4.3 (VL 6.0) xflock4 does not work lagagnon 0 7581 Last post September 05, 2009, 06:54:33 pm
by lagagnon
KDM re-install causes background probs: VL5.9 lagagnon 1 2952 Last post January 01, 2008, 08:50:12 pm
by uelsk8s
The xfce4.4 Logout (Quit button) Bug lagagnon 6 5345 Last post January 17, 2008, 07:54:10 am
by agrismusic
I messed up my VL5.9 fonts in GTK applications lagagnon 0 2583 Last post January 25, 2008, 01:39:07 pm
by lagagnon
Installed Amarok, now I'm defaulting to KDE and I want XFCE back! larkl 1 2977 Last post July 18, 2009, 01:24:27 pm
by larkl
Website messed up my display resolution larkl 2 3446 Last post December 26, 2009, 07:59:43 pm
by Masta
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll