VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
  Subject Started by Replies Views Last post
Installation of VL5.9-Light-FINAL: X FAILS phonky 0 3263 Last post November 02, 2008, 02:58:24 pm
by phonky
Xvidtune not working? pchristy 2 5063 Last post July 01, 2007, 07:32:56 am
by pchristy
fluxbox OU812 2 3263 Last post February 20, 2010, 12:36:38 am
by OU812
GDM Login Screen orloff34 2 4417 Last post May 05, 2009, 11:41:40 am
by orloff34
Solved!!! (Can't get X working with Ati xpress 1100) Yeeahh! « 1 2 » OldNoob 18 15088 Last post June 11, 2007, 01:03:53 pm
by Masta
ATI driver 8.36.5 released. Kernel 2.6.20 finally supported. nightflier 10 11324 Last post May 19, 2007, 09:56:36 pm
by GrannyGeek
Swedish keymap .. impossible? nicefinger 8 6892 Last post April 13, 2009, 03:15:04 am
by OldNoob
Some application windows are not displaying. newvec 1 3225 Last post November 23, 2008, 04:09:16 pm
by newvec
TUI: Creating new start<windowmanager> scripts? newt 3 4156 Last post September 20, 2007, 09:05:46 pm
by Pita
Difference in Apparent Resolution Depending on WM in Vector 5.9 Light (solved) never_stop_learning 3 4181 Last post September 21, 2008, 03:16:11 pm
by never_stop_learning
VL5.9.1 upgrade to VL 6.0; no panel in KDE myzomela 2 3020 Last post June 22, 2010, 01:25:33 pm
by myzomela
Quick Keyboard Layout Change mymarkers 3 8768 Last post May 29, 2007, 01:39:12 pm
by caitlyn
Orage (Calendar) Automatically Starts mymarkers 3 5347 Last post August 25, 2007, 10:50:27 am
by Colonel Panic
slow youtube / changing xorg driver [solved] mr_volvo 13 11505 Last post February 19, 2008, 03:55:54 am
by mr_volvo
[SOLVED] VL 7.0 Alpha & Beta could not start my X server ... monfen 5 8212 Last post April 12, 2011, 09:05:16 pm
by monfen
Probably a video driver issue...? monfen 4 4539 Last post May 02, 2010, 06:18:10 am
by monfen
Taskbar is missing MisterE 7 8729 Last post December 02, 2007, 10:38:32 am
by Colonel Panic
startx as user lost mikkel 1 3939 Last post August 21, 2007, 02:58:30 am
by mikkel
[SOLVED] xorg.conf for dual monitor setup? Miki Tebeka 9 26695 Last post January 03, 2011, 11:04:58 am
by NL_Derek
[SOLVED] Unable to change mime-type association Miki Tebeka 6 6058 Last post August 30, 2007, 06:47:20 am
by Miki Tebeka
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll