VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
  Subject Started by Replies Views Last post
Terminal crashes Xfce4 Hacker John 2 3025 Last post August 06, 2010, 06:34:16 am
by brokndodge
How do I shot X-server Installation? BlueMage 2 3077 Last post November 10, 2007, 01:08:22 pm
by BlueMage
MOVED: HOWTO: Upgrade Xorg on Vector Linux 5.8 JohnB316 0 3107 Last post June 09, 2007, 04:09:57 pm
by JohnB316
Using Openbox - Which Xfce Files are Safe to Uninstall Krane 1 3121 Last post March 23, 2010, 12:05:15 pm
by retired1af
startx as user lost mikkel 1 3161 Last post August 21, 2007, 02:58:30 am
by mikkel
TUI: Creating new start<windowmanager> scripts? newt 3 3170 Last post September 20, 2007, 09:05:46 pm
by Pita
LXDE crashing shankargopal 3 3203 Last post October 08, 2008, 01:07:42 am
by shankargopal
Smooth Cool Vector Theme for JWM 2.0.1 dawnsboy 0 3240 Last post October 04, 2007, 12:26:23 pm
by dawnsboy
No 3D acceleration in Vl Bjrnarlinux 3 3285 Last post September 15, 2009, 12:13:07 am
by nj_jak
no <Alt Gr>-type special characters in xterm, pcmanfm,... rufusD 1 3287 Last post June 14, 2010, 08:19:00 pm
by roarde
VL7 Std and KDE-4.8 weirdness Joe1962 4 3318 Last post February 27, 2012, 10:40:28 am
by Joe1962
Difference in Apparent Resolution Depending on WM in Vector 5.9 Light (solved) never_stop_learning 3 3378 Last post September 21, 2008, 03:16:11 pm
by never_stop_learning
Firebox window manager Colonel Panic 2 3384 Last post August 29, 2009, 09:16:29 am
by Colonel Panic
defunct autostart.sh ?? - openbox KloBass 0 3419 Last post July 24, 2007, 01:30:10 am
by KloBass
restore xorg.conf.back (resolved) flip city 2 3420 Last post November 17, 2009, 02:26:05 pm
by flip city
autostart for Openbox (solved) InTheWoods 4 3436 Last post May 03, 2009, 09:09:11 am
by InTheWoods
GUI problem (Solved) sledgehammer 1 3491 Last post June 26, 2013, 09:53:31 am
by sledgehammer
Probably a video driver issue...? monfen 4 3510 Last post May 02, 2010, 06:18:10 am
by monfen
Drivers for Elsa Synergy 2 toothandnail 2 3513 Last post January 25, 2009, 09:36:58 pm
by toothandnail
X Server on Trident Cyberblade i7d blackscreens Ultra Magnus 1 3521 Last post May 27, 2007, 05:56:28 pm
by JohnB316
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll