VectorLinux
November 23, 2014, 03:57:16 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Tor & Privoxy  (Read 1370 times)
flip city
Packager
Vectorite
****
Posts: 340


Way Out In HyperSpace


« on: June 25, 2009, 12:09:25 pm »

 Hi,
 When configuring tor & privoxy, what adjustments need to be made in the firewall and router (if any) to ensure proper setup and use?
Logged

caitlyn
Packager
Vectorian
****
Posts: 2876


WWW
« Reply #1 on: June 29, 2009, 11:08:07 am »

I just followed the instructions on the Tor project website and it all worked for me.  Your question is really, really vague.  How have you determined that Tor and Privoxy are not working?  What error(s) are you seeing if any?  What kind of router or firewall are you behind?
Logged

eMachines EL-1300G desktop, 1.6GHz AMD Athlon 2650e CPU, 4GB RAM, nVidia GeForce 6150 SE video
CentOS 6.5 (will try VL64-7.1 soon)

Toshiba Satellite A135-S4727,  Intel Pentium T2080 / 1.73 GHz, 2GB RAM, Intel GMA 950

HP Mini 110 netbook, 1.6GHz Intel Atom CPU, 2GB RAM, Intel 950 video, VL 7.1
flip city
Packager
Vectorite
****
Posts: 340


Way Out In HyperSpace


« Reply #2 on: June 29, 2009, 01:13:06 pm »

I just followed the instructions on the Tor project website and it all worked for me.  Your question is really, really vague.  How have you determined that Tor and Privoxy are not working?  What error(s) are you seeing if any?  What kind of router or firewall are you behind?

1. After following the instructions on tor project for linux install, I ran the check to see if Tor was working on the suggested link. The response came back as tor not in use or not working.
2.Router is a zyxel p-330w and the firewall is Firestarter as provided in VL6.

Thank you for the reply. Let's pick this back up next week or so  as I'm busy on another project.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!