VectorLinux
September 01, 2014, 10:16:48 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Firefox doesn't work.  (Read 1220 times)
bgraybr
Member
*
Posts: 17


« on: August 22, 2009, 02:45:54 pm »

For some reason, Firefox doesn't work unless I'm on my root account. When I try to run it on my other account it says "Firefox is already running... etc."

I opened up lxtask, but firefox-bin wasn't there. I tried the XFCE taskmanager, logging in as root and then opening the task manager, but it appeared as if Firefox wasn't running.

So I restarted my computer, making sure not to save my session for future logins... I tried to open Firefox again and the same thing happened. I reinstalled it through Gslapt, still didn't work.  Huh I installed a different version... restarted again.  Huh

But it just won't work on my account. I'm out of ideas, has anyone else had a similar problem?
Logged
GrannyGeek
Packager
Vectorian
****
Posts: 2567


« Reply #1 on: August 22, 2009, 03:37:10 pm »

I don't know if this will help, but it's worth trying.

With Firefox not running, rename your ~/.mozilla directory to ~/.mozilla_old. Then start Firefox as usual from the menu. The ~/.mozilla directory should be rebuilt to default settings. Let us know if this helps.
--GrannyGeek
Logged

Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!