VectorLinux
November 01, 2014, 12:44:46 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: No 3D acceleration in Vl  (Read 2171 times)
Bjrnarlinux
Member
*
Posts: 38


« on: September 14, 2009, 11:03:22 am »

I love using Vl, but ihave trouble getting 2D acceleration from my graphics card. I'm currently using the opensource Radeon driver. I've tried the proprietary flgrx driver with no luck. Any tips?
Logged

Life is Beautiful. Let the future generations cleanse it of all evil, oppression and violence, and enjoy it to the full.

Leon Trotskys last words
M0E-lnx
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3187



« Reply #1 on: September 14, 2009, 12:00:09 pm »

where did you get the driver from?

vlati normally does not work for my X1300 radeon, so I download the driver from amd directly and build it/install it.

Once you run their .run package, do aticonfig --initial -f

HTH
Logged

Bjrnarlinux
Member
*
Posts: 38


« Reply #2 on: September 14, 2009, 01:00:32 pm »

Link please?
Logged

Life is Beautiful. Let the future generations cleanse it of all evil, oppression and violence, and enjoy it to the full.

Leon Trotskys last words
nj_jak
Member
*
Posts: 47


« Reply #3 on: September 14, 2009, 11:13:07 pm »

I am not sure, but try this one:

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!