VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: No 3D acceleration in Vl  (Read 2378 times)

Bjrnarlinux

  • Member
  • *
  • Posts: 38
No 3D acceleration in Vl
« on: September 14, 2009, 12:03:22 pm »

I love using Vl, but ihave trouble getting 2D acceleration from my graphics card. I'm currently using the opensource Radeon driver. I've tried the proprietary flgrx driver with no luck. Any tips?
Logged
Life is Beautiful. Let the future generations cleanse it of all evil, oppression and violence, and enjoy it to the full.

Leon Trotskys last words

M0E-lnx

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3277
Re: No 3D acceleration in Vl
« Reply #1 on: September 14, 2009, 01:00:09 pm »

where did you get the driver from?

vlati normally does not work for my X1300 radeon, so I download the driver from amd directly and build it/install it.

Once you run their .run package, do aticonfig --initial -f

HTH

Bjrnarlinux

  • Member
  • *
  • Posts: 38
Re: No 3D acceleration in Vl
« Reply #2 on: September 14, 2009, 02:00:32 pm »

Link please?
Logged
Life is Beautiful. Let the future generations cleanse it of all evil, oppression and violence, and enjoy it to the full.

Leon Trotskys last words

nj_jak

  • Member
  • *
  • Posts: 47
Re: No 3D acceleration in Vl
« Reply #3 on: September 15, 2009, 12:13:07 am »

Logged