Please support VectorLinux!

Author Topic: No K3b launch > Resolved  (Read 2128 times)

flip city

  • Packager
  • Vectorite
  • ****
  • Posts: 340
  • Way Out In HyperSpace
No K3b launch > Resolved
« on: September 21, 2009, 01:08:41 pm »
 wanted to copy a cd today but K3b would not launch. Also Sound Juicer reports it can't find the needed plugin. I have not changed any settings for these applications recently. Any ideas for a quick fix ?
« Last Edit: September 27, 2009, 09:04:46 am by flip city »

M0E-lnx

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3208
Re: No K3b launch
« Reply #1 on: September 21, 2009, 01:11:39 pm »
Is this after your upgrade from the testing repos?

Try running k3b from a terminal to see what it's complaining about.
Do the same for the juicer

flip city

  • Packager
  • Vectorite
  • ****
  • Posts: 340
  • Way Out In HyperSpace
Re: No K3b launch
« Reply #2 on: September 21, 2009, 01:32:25 pm »
Is this after your upgrade from the testing repos?

Try running k3b from a terminal to see what it's complaining about.
Do the same for the juicer

Here's the terminal screenshot
« Last Edit: September 21, 2009, 01:43:32 pm by flip city »

flip city

  • Packager
  • Vectorite
  • ****
  • Posts: 340
  • Way Out In HyperSpace
Re: No K3b launch
« Reply #3 on: September 21, 2009, 02:03:23 pm »
Ok...downgraded k3b and problem was resolved, no luck on sound-juicer yet. Not too concerned about this one though. Thanks and everybody...enjoy some gorgeous anythings...
« Last Edit: September 21, 2009, 03:02:52 pm by flip city »