VectorLinux
July 25, 2014, 10:43:37 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: VL 60 can not mount nokia 6300  (Read 1190 times)
edz
Member
*
Posts: 4



« on: September 20, 2009, 01:31:53 am »

VL 5.9 can auto mount my nokia 6300. But VL 60 can not mount it either by hal or vl-hot. The file /proc/scsi/usb-storage/3 on VL 60 is same as the VL 5.9. I also can not mount it manually. But when I use the sd card directly, there is no problem. Where are the problems? Thanks.

The content of "/proc/scsi/usb-storage/3"
   Host scsi3: usb-storage
       Vendor: Nokia
      Product: Nokia 6300
Serial Number: 359317028577323
     Protocol: Transparent SCSI
    Transport: Bulk
       Quirks:

When insert sd card, the content of "/proc/scsi/usb-storage/3"
   Host scsi3: usb-storage
       Vendor: Genesys
      Product: USB Reader
Serial Number: 000000009407
     Protocol: Transparent SCSI
    Transport: Bulk
       Quirks:
Logged
edz
Member
*
Posts: 4



« Reply #1 on: November 14, 2009, 01:54:51 am »

There is no such problem in VL 6.0 KDE Classic. It is a very good release.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!