VectorLinux
September 18, 2014, 07:19:10 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: lilo background  (Read 1136 times)
nitro25
Member
*
Posts: 7



« on: October 12, 2009, 06:57:20 am »

using vector 6.0 standard lilo background turned black/grey after a few reboots with nothing changed

did a fresh install and it fixed for a couple of days then back to having the black background and not the blue

vl background.. any thoughts?
Logged

Linux nitro25 2.6.33.3 #2 SMP Fri Apr 30 23:50:51 CDT 2010 x86_64 Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU    Q9400  @ 2.66GHz GenuineIntel GNU/Linux

Registered Linux User #372655
M0E-lnx
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3179



« Reply #1 on: October 12, 2009, 07:06:57 am »

hmmm... weird.. first time I hear of such a thing.

Do you not use a splash image for lilo?
How about running lilo instead of reinstalling the whole thing?
Logged

nitro25
Member
*
Posts: 7



« Reply #2 on: October 12, 2009, 07:11:14 am »

well since lilo was messed up the first time...i wanted to repartition my whole hard drive anyway
thus the new install but when lilo messed up again i thought i would see if anyone else e
ncountered this issue...

and yes i use the default boot background image vector installs...tried re-running vlilo to see if that would of made
a difference but no dice.

could install a newer version of lilo maybe if there is one but thought i would take the simple route and
see if you guys had a thought first
Logged

Linux nitro25 2.6.33.3 #2 SMP Fri Apr 30 23:50:51 CDT 2010 x86_64 Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU    Q9400  @ 2.66GHz GenuineIntel GNU/Linux

Registered Linux User #372655
M0E-lnx
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3179



« Reply #3 on: October 12, 2009, 07:23:19 am »

I've been jacking with lilo and grub a lot for some time.... but never seen this.

I would try wiping out the MBR and doing it one more time.
Logged

stretchedthin
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3780


WWW
« Reply #4 on: October 12, 2009, 02:55:12 pm »

I'm not sure if these will help, but they may help you identify some of the mechanisms involved.
Switching bootsplash themes with VLbsplash-switch

and
Creating your own custom bootsplash.

and for Lilo...
vliloconf examples. From command line and install cd.
Logged

Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!