VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: VL 6 light on a compaq pentium III [SOLVED]  (Read 3073 times)

jeroenmaes

  • Member
  • *
  • Posts: 4
VL 6 light on a compaq pentium III [SOLVED]
« on: October 25, 2009, 04:11:04 am »

Hi,

I just installed succesfully VL6 Light to my old laptop but when I reboot it, all my settings are gone. I'm now trying to see if my documents will also dissappear and I'll post that as soon as possible. I also had in mind that it could be my bios-battery but I'm not sure of that...
Please, I need some urgent help here.

With kind regards,
Jeroen Maes
« Last Edit: October 28, 2009, 01:57:21 am by jeroenmaes »
Logged

nightflier

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 4108
Re: VL 6 light on a compaq pentium III
« Reply #1 on: October 25, 2009, 05:39:28 am »

all my settings are gone

Exactly what is missing?
Logged

jeroenmaes

  • Member
  • *
  • Posts: 4
Re: VL 6 light on a compaq pentium III
« Reply #2 on: October 25, 2009, 12:56:33 pm »

all my settings are gone

Exactly what is missing?
Oke sorry, it was a little bit overexaggerated, I ran some more 'tests' and my conclusion is that I have a azerty-keybord and every time with booting it changes to qwerty lay-out and that's the problem.
Logged

nightflier

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 4108
Re: VL 6 light on a compaq pentium III
« Reply #3 on: October 25, 2009, 03:00:03 pm »

Okay, that should be fixable  :)

In a terminal, as root, run:
vasm > hardware > kmapset

Let us know how that works.
Logged

jeroenmaes

  • Member
  • *
  • Posts: 4
Re: VL 6 light on a compaq pentium III
« Reply #4 on: October 28, 2009, 01:56:54 am »

Super! Thanks, it worked :-)
Logged