VectorLinux
September 15, 2014, 06:32:36 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 4 5 [6]
  Print  
Author Topic: VL6.0-SOHO-BETA release bugs and feedback  (Read 17846 times)
rbistolfi
Packager
Vectorian
****
Posts: 2282


« Reply #75 on: November 29, 2009, 01:24:13 pm »

Trying to do anything with sbbuilder on this soho beta generates the following error...
Code:
Can't locate Template.pm in @INC (@INC contains: /usr/lib/perl5/5.10.0/i586-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/5.10.0 /usr/lib/perl5/site_perl/5.10.0/i586-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/site_perl/5.10.0 /usr/lib/perl5/site_perl /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.10.0/i586-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.10.0 /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.8 /usr/lib/perl5/vendor_perl .) at /usr/bin/sbbuilder line 137.
BEGIN failed--compilation aborted at /usr/bin/sbbuilder line 137.

Try in a terminal:

Code:
cpan Template
Logged

"There is a concept which corrupts and upsets all others. I refer not to Evil, whose limited realm is that of ethics; I refer to the infinite."
Jorge Luis Borges, Avatars of the Tortoise.

--
Jumalauta!!
roseway
Packager
Vectorite
****
Posts: 135



« Reply #76 on: December 01, 2009, 07:27:53 am »

Just to add to the store of information, I had the same problem as GrannyGeek with beta 1 (the installer crashed at the point where it was searching for installable media). In my case the partitions causing the problem were BSD partitions. As I didn't want them any more I used Parted Magic to reformat them as ext3, and after that the installation proceeded normally. I haven't had the chance to try beta 1.6 yet, so I'll wait for beta 2.
Logged

Eric
MikeCindi
Tester
Vectorian
****
Posts: 1073


« Reply #77 on: December 01, 2009, 07:48:00 am »

Beta 1.6 completes the installer on my home-built machine but on first reboot only gets past the lilo screen to a blank screen. I may have time later today to work with it and give more detail.
Logged

The plans of the diligent lead to profit...Pro. 21:5
VL64 7.1b3                                     RLU 486143
kidd
Packager
Vectorian
****
Posts: 682


« Reply #78 on: December 01, 2009, 11:13:53 am »

As a workaround, you can install Template Toolkit in your box with

Code:
su
cpan Template

It's supposed to be installed by default on next versions of SOHO
Logged

Pages: 1 ... 4 5 [6]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!