VectorLinux
December 21, 2014, 07:51:54 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: saa7134 problem  (Read 516 times)
kole
Member
*
Posts: 7


« on: December 27, 2009, 01:20:33 am »

It looks like audio portion of my TV card hasn't been recognised. I am using VL-light. Card is working fine in Ubuntu.

Quote
root:# uname -a
Linux predrag.andric.net 2.6.27.29 #1 SMP PREEMPT Sat Aug 15 09:49:15 MDT 2009 i686 Pentium III (Coppermine) GenuineIntel GNU/Linux

Quote
root:# dmesg | grep saa7133
saa7133[0]: found at 0000:01:0a.0, rev: 209, irq: 11, latency: 64, mmio: 0xfc9ff
000
saa7133[0]: subsystem: 1458:9003, board: Philips Tiger reference design [card=81
,insmod option]
saa7133[0]: board init: gpio is c000000
saa7133[0]: i2c eeprom 00: 58 14 03 90 54 20 1c 00 43 43 a9 1c 55 d2 b2 92
saa7133[0]: i2c eeprom 10: ff ff ff 0f ff 20 ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom 20: 01 40 01 02 02 01 01 03 08 ff 00 c2 ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom 30: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom 40: ff 22 00 c2 96 ff 02 30 15 50 ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom 50: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom 60: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom 70: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom 80: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom 90: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom a0: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom b0: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom c0: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom d0: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom e0: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
saa7133[0]: i2c eeprom f0: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
tuner' 1-004b: chip found @ 0x96 (saa7133[0])
saa7133[0]: registered device video1 [v4l2]
saa7133[0]: registered device vbi0
saa7133[0]: registered device radio0

Quote
root:# arecord -l
**** List of CAPTURE Hardware Devices ****
card 0: AudioPCI [Ensoniq AudioPCI], device 0: ES1371/1 [ES1371 DAC2/ADC]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0

Any directions would be appreciated
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!