VectorLinux
August 29, 2014, 02:06:12 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: browser error message  (Read 1284 times)
Daniel
Packager
Vectorian
****
Posts: 704


WWW
« on: January 17, 2010, 05:03:54 pm »

Whenever I try to launch either google chrome or swiftfox I get an error message. This error message of course differs slightly between the two applications but it is essentially the same:

for google-chrome:
/usr/bin/google-chrome: symbol lookup error: /usr/bin/google-chrome: undefined symbol: g_once_init_enter_impl

for swiftfox:
/opt/swiftfox/swiftfox-bin: symbol lookup error: /opt/swiftfox/libxul.so: undefined symbol: g_once_init_enter_impl

Can anyone shed some light on this?
Logged

The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM
uelsk8s
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 2504



« Reply #1 on: January 17, 2010, 09:20:04 pm »

Quote
Looks like this is an issue with the glib dependencies. We are building on a newer version of glib which has g_once_init_enter_impl. This function doesn't exist on older versions of glib
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!