VectorLinux
September 18, 2014, 05:19:17 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Firefox Mirrors Websites/Backgrounds  (Read 5266 times)
Pita
Vectorian
****
Posts: 1310


« Reply #15 on: November 16, 2009, 05:12:30 pm »

Can someone give an example of a webpage that is being mirrored?

I had a picture attached on my first post of this thread.
Logged
Pita
Vectorian
****
Posts: 1310


« Reply #16 on: November 16, 2009, 08:26:03 pm »

From this post (http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=10627.msg67620#msg67620) it looks like the site below may cause the problem:
http://www.freedom4um.com/cgi-bin/index.cgi

Can anyone confirm that the above site mirrors?


Confirmed, it mirrors badly
Logged
GrannyGeek
Packager
Vectorian
****
Posts: 2567


« Reply #17 on: November 16, 2009, 09:14:29 pm »

The site is a mess on the Athlon 64 X2 computer with the xorg radeon driver. It is also mirrored with SeaMonkey 2. It displays correctly on the laptop with the Intel driver. On Opera, both systems, it's fine.
--GrannyGeek
Logged

Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller
Pita
Vectorian
****
Posts: 1310


« Reply #18 on: November 16, 2009, 11:02:26 pm »

Here is a summary of events as relates to my box:

-- used nvidia driver before

-- changed to kernel 2.6.30

-- could not install nvidia driver

-- switched to nv driver

-- firefox started to mirror on certain websites

-- changed to slackware-13 kernel-2.6.29.6-smp

-- firefox still mirrors

-- checked firefox in slackware, found OK

-- found slackware uses vesa driver

-- used vesa driver in my box and firefox does not mirror

-- checked driver in Absolute Linux-13.?, it is nv

-- Firefox does not mirror in Abs.Lin-13 with nv driver

-- used Abs.Lin xorg.conf in my box with nv driver and Firefox mirrors.   

-- used Abs.Lin xorg.conf in slackware and Firefox does not mirror with nv
   driver.

-- installed new nvidia driver for kernel 2.6.30 compliments of Uelsk

-- Firefox does not mirror

BTW the version of firefox does not seem to matter. I am using 3.5.5 now
and I think the problem was with the 2 versions as well.

Hope this all will make sense to somebody and help solve the problem.
Logged
stretchedthin
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3780


WWW
« Reply #19 on: November 16, 2009, 11:30:01 pm »

For what it is worth, I've been able to make the mirroring happen on my laptop as well.  I usually use the proprietary driver for the nvidea GO 7300, but I messed around with a couple of different setting until I finally got www.teaspring.com to mirror for me.

What finally worked was a combination of the nv driver and firefox 3.5.5.

That's it, don't really have a solution other that switching back to the proprietary driver or maybe vesa or fbdev.
Logged

Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee
newt
Vectorian
****
Posts: 1132



« Reply #20 on: February 21, 2010, 07:48:30 am »

Please try the fix posted here: http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=11396.0
Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!