VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: x-not started, "no screens" ?  (Read 1551 times)

Windozer

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 386
  • Have Vector Linux, Will Travel.
x-not started, "no screens" ?
« on: March 17, 2010, 07:51:35 am »

Hi Folks,

gads it been too long since I've been on the forum - could hardly remember my password - and so I just show up when I need help - aren't I a bad boy?!

OK this problem is likely trivial to understand - put vec on a basic box, but it's got an Nvidia card that drives two monitors.  Everything boots fine on one monitor as you'd expect, until it tries to bring up the multiuser GUI, and trying several times, gives up with the 'no screens' fatal error.

Is this a vid. card device driver problem? (As in, I don't have the right driver?)

thanks folks
- Howard
Logged
483,617th Registered Linux Snoozer

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: x-not started, "no screens" ?
« Reply #1 on: March 17, 2010, 08:33:36 am »

Did you try use the vesa driver?
Logged

newt

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1132
Re: x-not started, "no screens" ?
« Reply #2 on: March 17, 2010, 08:43:13 am »

What graphics driver are you using?

I would expect that, if your card is supported, using the proprietary graphics driver will produce the best results and allows you to easily manage both monitors via the nvidia configuration tool.
Logged