VectorLinux
November 01, 2014, 03:36:05 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: When VL is booting SOLVED!  (Read 652 times)
becleave
Member
*
Posts: 8


WWW
« on: May 18, 2010, 06:49:06 am »

I have a dual boot XP and VL 5.8 SOHO since 2008 .
Yesterday , i found the VL 6.0 KDE Classic and installed it last night.
I love It !

 I don't remeber how I did this, maybe someone can help.

When VL boots, it shows the splash screen. If you hit the ESC key,
it shows the processes loading in a box. On VL 5.8 SOHO,
I made the screen show the processes on a black screen with white text.
It was full screen size. I don't remember if it was a key combination or a
Control Center switch.
Once the change was made, the computer booted this way each time.

 I would like to boot with the processes text
on a full black screen like 5.8  in VL 6.0 KDE Classic .

There must be a key combination to make the processes show full screen,
instead of in a box ?
 Anyone ?
« Last Edit: May 18, 2010, 07:08:34 am by becleave » Logged

Vector Linux 5.8 SOHO Final for two years.
NOW , VL 6.0 KDE Classic

Intel 865 motherboard
3.0 ghz P4 with HT
2gb 400 ddr
Dual-boot XP and Vector Linux 6.0 KDE
ATI 9250 Radeon 256MB vram
WD 320GB HD
DVD-ROM and DVD-RW
Floppy, old 3com NIC
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4026



« Reply #1 on: May 18, 2010, 06:54:30 am »

In a terminal, as root, run command "vliloconf".
When it asks you about the framebuffer console, select "Use the standard Linux console (the safe choice)".
Logged
becleave
Member
*
Posts: 8


WWW
« Reply #2 on: May 18, 2010, 07:06:27 am »

That was faster than the speed of light.
And it works, too ! Excellent.

(This time i had set the LILO screen to 1024x768 .
Not that it matters, but if anyone wanted to know.

Thank you very much.
« Last Edit: May 18, 2010, 02:25:20 pm by becleave » Logged

Vector Linux 5.8 SOHO Final for two years.
NOW , VL 6.0 KDE Classic

Intel 865 motherboard
3.0 ghz P4 with HT
2gb 400 ddr
Dual-boot XP and Vector Linux 6.0 KDE
ATI 9250 Radeon 256MB vram
WD 320GB HD
DVD-ROM and DVD-RW
Floppy, old 3com NIC
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!