VectorLinux
April 24, 2014, 06:53:21 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Success Story  (Read 1703 times)
n4vgm
Member
*
Posts: 5



« on: October 17, 2010, 12:47:38 pm »

Just a note from a new VL user on what I got running. I picked up an old laptop at the county gov'ment thrift store for $50 for experimentation (see sig for specs). Turned out it did not have WiFi installed so I ended up purchasing the cheapest one I could find -

http://www.amazon.com/gp/product/B002S8RDAC/ref=oss_product

I tried several distros with varying success but stumbled on VL through a post (trying to get said USB WiFi working). I installed VL 6.0 Light and it it worked very well first try. It sees the Laptop's video properly and the cheap-o WiFi even loads at boot after setting it to "automatically connect" in Wicd advanced Settings.

I have more things to play with, but once you have Internet connection all else is possible.

Logged

Thanks,

Bob
kc1di
Packager
Vectorian
****
Posts: 1125


Morse Code Early digital mode. John 3:16


« Reply #1 on: October 18, 2010, 02:35:19 am »

Welcome to Vector N4vgm,

Glad it's working for you.  Is that a ham call ?

Kc1di
Logged

Dave
( Living Somewhere in Maine USA)
Registered Linux User #462608
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!