Please support VectorLinux!

Author Topic: install failure on gateway solo 1450  (Read 2789 times)

newt

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1132
Re: install failure on gateway solo 1450
« Reply #15 on: November 20, 2010, 08:13:53 pm »
Two years ago a member here had a problem booting from CD which was due to scsi/sata/iscsi. They couldn't even get to an installer - gui or tui. I helped them tailor the ISO with modified kernel and the end result was that they were able to install the release, however their next goal was never reached (custom kernel live backup). The thread is here ( http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=7487.75 ) and I really didn't get heavily involved until page 6. I'm sure that through a similar process you could get an installable VL6 - probably just need to leave all RAID drivers out of the ISO kernel. It's more time consuming than normal, and there's no guarantee that it will solve your problem, but if you're interested in wasting some time and getting 'geeky' then give a shout and I'll see if I can scare up a small proof-of-concept ISO with modded kernel.

smelm0

  • Member
  • *
  • Posts: 18
Re: install failure on gateway solo 1450
« Reply #16 on: November 21, 2010, 05:48:20 am »
thanks for the offer newt. but at 62+, time is not on my side. for the gateway lap, I'll stick with the peppermint os since it's only a backup machine anyway and it's working well enough for my purposes.

newt

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1132
Re: install failure on gateway solo 1450
« Reply #17 on: November 21, 2010, 02:21:26 pm »
Sounds good, and I can certainly understand where you're coming from. At least you have a usable distro working on that system. Perhaps future versions of VL will prove more useful on your system than the current ones.