Please support VectorLinux!

Author Topic: Repo problems fixed???  (Read 1157 times)

toothandnail

  • Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 2527
Repo problems fixed???
« on: December 05, 2010, 02:43:57 pm »
I think I may have found the reason for the problems we've been having with repo updates. Not exactly guaranteed, but I've just been able to go through all the areas and update them without any failures. Hopefully I've got the answer, but, either way, there are some updates available for the first time in quite a while. They're also important, since all of the ones that have just gone up are security related.

As well as the Firefox and Seamonkey updates, there are language packs for them as well. I'm now going to try adding a few new packages and see if the updates work this time......

More later.

Paul.

sledgehammer

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1451
Re: Repo problems fixed???
« Reply #1 on: December 05, 2010, 07:38:11 pm »
Great! 

Thanks much.

John
VL7.0 xfce4 Samsung RF511

stretchedthin

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3780
    • Opensourcebistro.com
Re: Repo problems fixed???
« Reply #2 on: December 05, 2010, 08:11:50 pm »
Great news! 
Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee

GrannyGeek

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 2567
Re: Repo problems fixed???
« Reply #3 on: December 05, 2010, 10:15:35 pm »
My fingers are crossed. Thanks for your efforts.
--GrannyGeek
Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller

kc1di

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1125
  • Morse Code Early digital mode. John 3:16
Re: Repo problems fixed???
« Reply #4 on: December 06, 2010, 02:02:08 pm »
Thanks Paul for all you efforts. 
Haven't had a chance to package lately but will try soon.
Dave  :)
Dave
( Living Somewhere in Maine USA)
Registered Linux User #462608

toothandnail

  • Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 2527
Re: Repo problems fixed???
« Reply #5 on: December 07, 2010, 02:39:05 pm »
So far, so good. I've been able to add a few packages and move a few around, not had any failures in updates.

:) I'm keeping my fingers firmly crossed.......

Paul.